Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Corpul recuperat din avionul prăbuşit în Canalul Mânecii este al lui Emiliano Sala. Argentinianul avea 28 de ani

BREAKING NEWS | Corpul recuperat din avionul prăbuşit în Canalul Mânecii este al lui Emiliano Sala. Argentinianul avea 28 de ani
Comentarii

Corpul recuperat miercuri din epava avionului prăbuşit în Canalul Mânecii este cel al fostului atacant al echipei Nantes, Emiliano Sala, a anunţat poliţia din Dorset. Argentinianul avea 28 de ani.

Autorităţile britanice au identificat joi seară corpul recuperat din Canalul Mânecii în urmă cu 36 de ore: este cel al lui Emiliano Sala.

Familiile lui Emiliano Sala şi pilotului David Ibbotson, care este în continuare de negăsit, au fost informate, precizează autorităţile britanice.

Acum, trupul neînsufleţit al argentinianului urmează să fie predat familiei, astfel încât înmormântarea să poată fi organizată cât mai curând posibil.

 

 

Avionul de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Epava avionului în care se aflau fotbalistul şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, duminică, 3 februarie, pe fundul Canalului Mânecii.

 

Afla mai multe despre: saladiverse 

viewscnt
Articole similare