Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Coşmar interminabil pentru Dembele! Francezul s-a accidentat din nou şi ratează tot sezonul

BREAKING NEWS | Coşmar interminabil pentru Dembele! Francezul s-a accidentat din nou şi ratează tot sezonul

FC Barcelona

Comentarii

Ousmane Dembele (22 de ani) ratează tot sezonul. Fotbalistul Barcelonei, care era aproape de o revenire pe teren, s-a accidentat din nou la unul dintre antrenamentele cu echipa. Francezul era pe finalul recuperării după ce "s-a rupt" în finalul lunii noiembrie 2019, într-un meci cu Borussia Dortmund, fosta sa echipă, în grupele Ligii Campionilor.

Marca, unul dintre cele mai importante ziare din Spania, susţine că deşi şefii Barcelonei au dat, ieri, un comunicat în care anunţă că accidentarea lui Dembele de la antrenament nu este chiar atât de gravă, lucrurile stau altfel. Conform jurnaliştilor spanioli, în urma testelor amănunţite efectuate de francez azi a reieşit faptul că Dembele s-a accidentat grav şi va rata tot sezonul.

Coşmar pentru Dembele

Quique Setien, antrenorul catalanilor, îl aştepta cu braţele deschise pe Ousmane Dembele, pe care îl considera o piesă extrem de importantă în angrenajul echipei sale. Totuşi, se pare că acesta nu se va mai putea baza pe starul francez cumpărat cu 115 milioane de euro de la Borussia Dortmund în 2017. În 2019, Dembele a suferit numai puţin de şase accidentări, iar de la venirea la Barcelona în vara 2017 a fost indisponibil în 63 de partide.

  • 74 de meciuri şi 19 goluri are Dembele pentru gruparea blaugrana. În acest sezon are doar nouă partide şi un singur gol.

Afla mai multe despre: ousmane dembelefc barcelonaaccidentare 

viewscnt
Articole similare