Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Coşmar pentru Harry Kane. S-a operat şi prezenţa la Euro 2020 e aproape compromisă: un reputat medic i-a dat vestea proastă!

BREAKING NEWS | Coşmar pentru Harry Kane. S-a operat şi prezenţa la Euro 2020 e aproape compromisă: un reputat medic i-a dat vestea proastă!

Premier League

Comentarii

Harry Kane (26 de ani) s-a operat, iar un reputat medic îi dă şanse minime acestuia să revină pe teren mai devreme de luna iunie, ceea ce înseamnă că atacantul englez va rata Euro 2020, acolo unde naţionala Angliei s-a calificat deja.

Kane s-a accidentat în meciul Southampton - Tottenham 1-0, din chiar prima zi a anului, şi a suferit o ruptură de tendon. Acesta a ajuns "la cuţit", iar doctorul Chris Wilson, unul dintre cei mai buni medici din Anglia, îi dă şanse puţine acestuia să se întoarcă la antrenamente fără o pauză de cel puţin şase luni.

"M-aş aştepta să treacă şase luni înainte de revenirea lui Harry Kane la antrenamente. Există multe opinii, deoarece operaţia e una aspecială, iar unii chirurgi spun că se poate reveni mai repede. Dacă vorbim de un fotbalist de top, aş vrea să temperez aşteptările şi să spun că nu cred că acesta poate fi sănătos şi în formă pentru un meci timp de şase luni după operaţie", a spus doctorul Chris Wilson.

Totuşi, Kane are un istoric al revenirii rapide după accidentări grave. Wilson rămâne la opinia sa şi spune că există riscul de recidivă în cazul în care recuperarea va fi grăbită. "Poae dura până la trei luni pentru a alerga normal", a mai spus medicul.

Euro 2020 e la doar cinci luni distanţă, iar Anglia va juca cele trei meciuri din grupe pe teren propriu, iar doctorul Wilson spune că medicul chirurg care l-a operat pe Harry Kane ar putea fi forţat să-i dea acestuia unda verde mai repede decât e cazul. Campionatul European începe pe 12 iunie şi se termina pe 12 iulie 2020, iar Bucureştiul va organiza patru partide pe Arena Naţională: trei din grupe şi una din sferturile de finală.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe