Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Cristi Borcea poate fi eliberat condiţionat după 3 ani şi şapte luni! Decizia poate fi atacată

BREAKING NEWS | Cristi Borcea poate fi eliberat condiţionat după 3 ani şi şapte luni! Decizia poate fi atacată

Special

Comentarii

Fostul finanţator dinamovist Cristi Borcea ar putea fi eliberat condiţionat, în urma unei decizii luată astăzi de Judecătoria Sectorului 4.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată de procurori în termen de trei zile. Dacă însă decizia iniţială se va menţine, omul de afaceri va părăsi penitenciarul Jilava după ce a ispăşit 3 ani şi 7 luni din pedeapsa iniţială.

"Dispune liberarea condiţionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Bucureşti", a decis, miercuri, Judecătoria Sectorului 4.

În martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat în Dosarul Transfeurilor la şase ani şi patru luni de închisoare, alături de alţi şapte oameni de fotbal, în prezent fiind singurul încă închis.

Gheorghe Popescu, Mihai Stoica, George Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu sunt ceilalţi oameni de fotbal găsiţi vinovaţi în Dosarul Transferurilor. 

Problemele cu legea nu s-au terminat însă pentru Cristi Borcea, acesta fiind cercetat într-un alt dosar, alături de Victor Becali. Cei doi sunt acuzaţi că i-au oferit 195.000 de euro judecătoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, ca să dispună achitarea oamenilor din fotbal acuzaţi în dosarul ”Transferurilor”.

Afla mai multe despre: borceaeliberare 

viewscnt
Articole similare