Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Cristi Ganea la un pas de un transfer la o fostă campioană a Spaniei! Transferul se poate face în următoarele ore

BREAKING NEWS Cristi Ganea la un pas de un transfer la o fostă campioană a Spaniei! Transferul se poate face în următoarele ore

Stranieri

Comentarii

Cristi Ganea va pleca de la Athletic Bilbao şi are şanse bune să ajungă la un nume istoric din fotbalul spaniol.

Fostă campioană a Spaniei în sezonul 1999-2000, Deportivo la Coruna nu trece printr-un moment foarte bun al existenţei sale. Ameninţată chiar cu retrogradarea din liga a doua spaniolă, gruparea galiciană a reuşit să-şi revină în ultimele etape şi a dat deja două lovituri pe piaţa transferurilor.

Depor i-a transferat pe atacanţii Claudio Beauvue şi Uche Agbo, iar acum este marea favorită să-l achiziţioneze sub formă de împrumut şi pe Cristi Ganea.

Cristi Ganea aproape de un transfer la Deportivo la Coruna

Românul va fi cedat de Athletic Bilbao, acolo unde nu poate câştiga duelul cu Yuri Berciche pentru postul de fundaş stânga.

În cursa pentru semnătura lui Ganea s-au aflat mai multe echipe din Spania, dar şi din Elveţia sau Cipru. Se pare că Ganea, de comun acord cu oficialii clubului basc au ales două oferte asupra cărora, internaţionalul român va trebui să se pronunţe în următoarele ore.

Prima, cea de la Real Zaragoza, îi asigură din păcate lui Ganea o concurenţă ceva mai mare. A doua, cea de la Deportivo la Coruna este una mai avantajoasă pentru român. Informaţia că Cristi Ganea se apropie de un transfer la Deportivo la Coruna a fost confirmată şi de presa din Galicia.

5 selecţii are Cristi Ganea în echipa naţională a României. El a mai jucat la Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, FC Braşov şi Viitorul Constanţa. În Spania a bifat jumătate de sezon, sub formă de împrumut la Numancia.

 

Afla mai multe despre: cristi ganeaathletic bilabo,  

viewscnt
Articole similare