Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Cristi Ganea revine în Liga 1 şi se va bate la titlu: "Am ajuns la un acord cu Athletic Bilbao"

BREAKING NEWS | Cristi Ganea revine în Liga 1 şi se va bate la titlu: "Am ajuns la un acord cu Athletic Bilbao"

Superliga

Comentarii

FC Viitorul a anunţat, vineri seară, că l-a împrumutat pe Cristian Ganea de la Athletic Bilbao. Fundaşul stânga revine astfel sub comanda lui Gică Hagi.

"FC Viitorul şi Athletic Bilbao au ajuns la un acord privind împrumutul fundaşului stânga Cristian Ganea la formaţia noastră pentru următoarele 6 luni, a anunţat, vineri, site-ul grupării din Ovidiu. FC Viitorul îi urează bun venit şi noi evoluţii foarte bune în tricoul negru-albastru!", se precizează în comunicat.

Ganea a fost cumpărat de Athletic Bilbao de la FC Viitorul în vara anului 2018, pentru un milion de euro. Doar 67 de minute a strâns fundaşul stânga în tricoul bascilor, în partea a doua a sezonului trecut el evoluând sub formă de împrumut la Numancia, în liga a doua spaniolă.

Cristi Ganea revine în Liga 1 după un an şi jumătate

Cristian Ganea a mai evoluat pentru FC Viitorul în perioada 2015-2018, în care a marcat 8 goluri în 94 de partide din Liga 1. 

Cristian Ganea a cucerit titlul de campion cu FC Viitorul în sezonul 2016-2017 şi este, de asemenea, marcatorul victoriei constănţene din preliminariile Champions League, sezonul 2017-2018, când FC Viitorul s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la Apoel Nicosia.

  • 1 - un milion de euro a încasat FC Viitorul în schimbul lui Cristi Ganea, în 2018, atunci când l-a vândut la Athletic Bilbao.
  • 67 de minute a jucat Cristi Ganea pentru Bilbao, în două meciuri

Afla mai multe despre: ganea 

viewscnt
Articole similare