Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Cristian Bălgrădean poate pleca de la FCSB! Campionatul în care e dorit

BREAKING NEWS | Cristian Bălgrădean poate pleca de la FCSB! Campionatul în care e dorit

Superliga

Comentarii

Cristian Bălgrădean (31 de ani) ar putea fi protagonistul unui transfer în iarnă, fiind dorit în Cipru. Portarul ar putea părăsi pentru prima dată România în cariera sa.

Cristian Bălgrădean, dorit în Cipru!

Portarul titular al echipei a plecat cu FCSB în Spania, unde vicecampioana va disputa patru meciuri de pregătire. Totuşi, Bălgrădean ar putea schimba echipa în următoarea perioadă, conform jurnaliştilor ciprioţi. 

Larnakasports.com scrie despre interesul unei echipei din Cipru pentru fotbalistul lui FCSB, iar, dacă mutarea se va materializa, mutarea ar destabiliza poarta vicecampioanei. Andrei Vlad şi Toma Niga sunt ceilalţi doi jucători pe care îi are la dispoziţie Bogdan Argeş Vintilă, dar pe care nu se va baza, FCSB urmând să transfere un portar cu experienţă pentru meciurile decisive din play-off. 

"Am aflat că fotbalistul Stelei, Cristian Bălgrădean, a fost remarcat de un club din Cipru. Credeţi că va pleca la 31 de ani pentru prima oară din România? În orice caz, se pare că Cipru este destinaţia favorită", a scris sursa citată.  

Atletico Arad, Minerul Lupeni, FC Braşov, Liberty Salonta, UTA Arad, Dinamo, Unirea Urziceni, U Craiova, Concordia Chiajna şi FCSB sunt echipele pentru care a jucat Bălgrădean. 

Afla mai multe despre: cristian balgradeanfcsbtransfer cristian balgradeancristian balgradean cipru 

viewscnt
Articole similare