Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Cristian Gaţu a suferit un atac cerebral! Care e starea fostului handbalist şi primele reacţii

BREAKING NEWS | Cristian Gaţu a suferit un atac cerebral! Care e starea fostului handbalist şi primele reacţii

Handbal

Comentarii

Şoc în lumea sportului din România! Cristian Gaţu (74 de ani), fotstul mare handbalist al României şi fost preşedinte al FRH, a făcut atac cerebral.

De două ori campion mondial cu naţionala României, Gaţu a ajuns la spital în urma unui atac cerebral suferit. În urma unui CT efectuat de medici, acestuia i s-a descoperit  un cheag de sânge la creier, de 1,5mm. Fostul handbalist urmează să fie operat joi, din informaţiile obţinute de Telekom Sport.

Gaţu este conştient, dar are partea stângă a corpului amorţită. Nu-şi simte gura, mâna stânga sau piciorul stâng.

„Am vorbit cu el, am văzut că nu prea înţelegeam ce spune. L-am întrebat ce s-a întâmplat. A zis: nu prea îmi simt partea stângă, mâna şi piciorul”, a spus Radu Voina, conform sursei citate, iar apoi Ştefan Birtalan a dat veşti bune:

„Am vorbit la Spitalul Militar, doctorii ne-au dat asigurări că este un accident vascular în urma căruia se poate recupera, este în afara oricărui pericol” , a declarat Ştefan Birtalan, dublu campion mondial cu România. „Cristi e un om care se agită foarte mult, pune totul la suflet. I-am spus de multe ori să stea mai liniştit, că nu îi face nimeni statuie, dar aşa e el, un om care trăieşte 100% pentru handbal întotdeauna. Toţi foştii lui colegi suntem alături de el”.

Afla mai multe despre: cristian gatuatac cerebral 

viewscnt
Articole similare