Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Cristiano Ronaldo, înapoi la Real Madrid! Juventus acceptă să-l vândă: ce sumă trebuie să achite spaniolii şi când se poate face mutarea

BREAKING NEWS | Cristiano Ronaldo, înapoi la Real Madrid! Juventus acceptă să-l vândă: ce sumă trebuie să achite spaniolii şi când se poate face mutarea
Comentarii

Cristiano Ronaldo (35 de ani) se poate întoarce la Real Madrid la doi ani după plecarea sa de pe "Santiago Bernabeu". Juventus ar urma să încaseze 60 de milioane de euro pentru transferul lui CR7.

Revenirea lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid nu mai e atât de greu de realizat. Corriere dello Sport scrie despre posibilitatea ca Ronaldo să revină pe "Santiago Bernabeu" şi să joace din nou sub comanda lui Zinedine Zidane. Sursa citată scrie că Ronaldo, care mai are doi ani de contract cu Juventus, s-ar putea întoarce la Madrid pentru suma de 60 de de milioane de euro, pentru ca astfel ultimele două sezoane din înţelegerea sa cu "Bătrâna Doamnă" să fie amortizate.

În plus, un alt motiv pentru care Cristiano Ronaldo ar putea fi vândut de Juventus îl reprezintă criza economică care urmează să vină după pandemia de Coronavirus. Lusitanul încasează un salariu de 31 de milioane de euro pe sezon la Juventus, cel mai mare din Italial, iar oficialii campioanei Italiei ar putea să reducă din cheltuieli pentru o perioadă.

Mai mult, se pare că pentru şefii Realului a contat foarte mult gestul lui Cristiano Ronaldo, care a profitat de faptul că Serie A s-a întrerupt din cauza Coronavirusului şi a mers la Madrid pentru a susţine Realul în El Clasico. Atunci Real Madrid s-a impus cu 2-0 în faţa rivalei Barcelona, pe 1 martie.



Sursa citată mai scrie că Real Madrid ar fi încântată să-l aibă din nou pe Ronaldo în echipă, dar starul portughez trebuie să accepte o reducere a salariului pentru a putea juca din nou în tricoul "Albilor". Real Marid ar trebui să plătească 60 de milioane de euro pentru Ronaldo, cu 40 mai puţin decât a încasat în vara lui 2018, când cvintuplul câştigător al Balonului de Aur a părăsit Spania.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoreal madridjuventus 

viewscnt
Articole similare