Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Cristiano Ronaldo, OUT de la Juve! Gestul prin care super starul a surprins întreaga lume

BREAKING NEWS | Cristiano Ronaldo, OUT de la Juve! Gestul prin care super starul a surprins întreaga lume

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo (36 de ani) vrea să plece de la Juventus şi i-a transmis super agentului său, Jorge Mendes, să-i caute altă echipă. Portughezul s-a săturat de situaţia în care se află "Bătrâna Doamnă" în acest sezon, departe de titlu în Serie A şi cu un picior afară din optimile Ligii Campionilor, şi vrea să plece de la Torino, anunţă presa din Spania.

BOMBĂ! Cristiano Ronaldo s-a săturat şi vrea să plece de la Juventus! Portughezul şi-a pus agentul să-i caute echipă

Sosit în 2018 de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo a avut parte de succes în primii doi ani petrecuţi la Juventus. Însă, actualul sezon pare unul de tranziţie pentru "Bătrâna Doamnă", care l-a pus pe Andrea Pirlo pe bancă şi care foloseşte mai mulţi tineri în echipă, printre care şi Radu Drăguşin (18 ani), fundaşul naţionalei de tineret, iar acest lucru pare să nu-i convină deloc lui Cristiano Ronaldo.

Performanţele slabe din acest sezon ale "Bătrânei Doamne" l-au făcut pe Cristiano Ronaldo să vrea să plece de la Juventus, având în vedere că torinezii sunt departe de toate obiectivele stabilite în acest sezon. Juventus e pe locul patru în clasament în Serie A şi tocmai a fost învinsă de Porto în turul optimilor de finală din Liga Campionilor, 1-2 pe Dragao. Conform Diario Gol, Cristian Ronaldo i-a transmis lui Jorge Mendes, super agentul său, să-i caute altă echipă.

Sursa citată scrie că Ronaldo vrea să plece de la Juventus în vara lui 2021, deşi ar mai avea un an de contract în Italia. Actuala înţelegere dintre Ronaldo şi Juventus expiră, în mod normal, în vara lui 2022. Doar că Jorge Mendes e deja în căutare de soluţii pentru a-l "scoate" pe CR7 de la Torino.



Cristiano Ronaldo a marcat 88 de goluri şi a livrat 21 de pase de gol în 116 meciuri jucate la Juventus din 2018 până în prezent, timp în care a adunat şi două titluri de campion, două Cupe ale Italiei şi două Supercupe ale Italiei în tricoul bianconerilor.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Cristiano Ronaldo în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventusplecareechipajorge mendescristiano ronaldo juventus 

viewscnt
Articole similare