Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Cristiano Ronaldo, reconfirmat cu COVID-19! Portughezul ratează derby-ul Juve - Barça din grupele Ligii Campionilor

BREAKING NEWS | Cristiano Ronaldo, reconfirmat cu COVID-19! Portughezul ratează derby-ul Juve - Barça din grupele Ligii Campionilor

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a fost reconfirmat pozitiv cu COVID-19 şi are şanse minime spre zero să joace în Juventus - Barcelona, capul de afiş din etapa a doua a grupei G din Liga Campionilor.

Testat pozitiv cu COVID-19 în timpul acţiunii naţionalei Portugaliei din Liga Naţiunilor, Cristiano Ronaldo a intrat imediat în carantină la Torino, revenind din ţara sa natală cu un avion privat. CR7 spera să poată fi pe teren în derby-ul Juventus - Barcelona, din grupele Ligii Campionilor, dar se pare că şansele ca el să-şi înfrunte marele rival, Leo Messi, în meci direct, sunt minime spre zero.

Ziarul portughez Correio de Manha, citat de Sport, susţine că Ronaldo a fost reconfirmat cu COVID-19 la un nou test pe care l-a efectuat, iar portughezul ar fi out din partida contra Barcelonei. Potrivit sursei citate, Juventus a cerut permisiunea UEFA ca Ronaldo să joace, iar răspunsul forului continental a fost cel conform căruia portughezul ar fi putut fi implicat în meci dacă ieşea negativ la testul de Coronavirus efectuat.

Cel mai probabil, susţin jurnaliştii, CR7 va putea juca în retur, în Barcelona - Juventus, de peste câteva săptămâni.



Meciul Juventus - Barcelona se joacă pe 28 octombrie, la Torino, şi va fi transmis în direct de Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldocovid-19juventusbarcelonameci 

viewscnt
Articole similare