Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Cristina Neagu a fost depistată pozitiv cu coronavirus

BREAKING NEWS | Cristina Neagu a fost depistată pozitiv cu coronavirus

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Potrivit surselor Telekom Sport, jucătoarea de la CSM Bucureşti s-a simţit rău şi a decis să facă testul pentru a vedea dacă are sau nu COVID-19. Rezultatul a fost pozitiv.

Neagu ar fi trebuit să se alăture colegelor ei de la echipa naţională, săptămâna trecută, pentru a participa, la Craiova, la un antrenament colectiv. Selecţionerul Bogdan Burcea a stabilit cu ea să o lase la Bucureşti pentru a se recupera la umărul drept, unde a suferit, recent, o operaţie. Timp de două zile, Cristina Neagu nu a avut permisiunea medicală pentru a-şi mişca umărul. Ulterior, aceasta ar fi putut să facă exerciţii pentru începerea procesului de recuperare.

Sursele Telekom Sport ne-au comunciat că, la finalul săptămânii trecute, interul stânga a făcut febră şi s-a testat de COVID-19, rezultatul fiind pozitiv. Cristina Neagu s-a izolat din timp şi a evitat să intre în contact cu o altă colegă. CSM Bucureşti urmează să emită un comunicat oficial, în care să clarifice situaţia.

Şi handbalul masculin se confruntă cu probleme din cauza virusului asiatic. Echipele Ştiinţa Bacău şi Botoşani nu au putut participa la turneul în cadrul căruia se joacă etapele patru, cinci, şase, şapte, opt şi nouă, deoarece au avut multe cazuri de coronavirus, 15 la Bacău, respectiv 12 la Botoşani. Cele două formaţii au pierdut partidele programate la masa verde.

În aceste condiţii, Cristina Neagu va rata partida din Liga Campionilor, programată pe 10 octombrie, de pe terenul celor de la Vipers Kristiansand. Duelul va fi transmis, în direct, de către Telekom Sport 1, sâmbătă, de la ora 19:00. 

Afla mai multe despre: cristina neagucsm bucuresticoronavirus 

viewscnt
Articole similare