Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | CSA Steaua a câştigat procesul cu Becali privind palmaresul echipei! FCSB, la egalitate cu CFR la titluri în Liga 1. Cum arată clasamentul campioanelor din România

BREAKING NEWS | CSA Steaua a câştigat procesul cu Becali privind palmaresul echipei! FCSB, la egalitate cu CFR la titluri în Liga 1. Cum arată clasamentul campioanelor din România

FCSB

Comentarii

CSA Steaua a primit astăzi o decizie favorabilă din partea Tribunalului Bucureşti conform căreia echipa MApN deţine acum istoria grupării roş-albastre până în 2003, atunci când a fost cumpărat de Gigi Becali.

Decizia nu este una definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel. Procesul pentru istoria roş-albaştrilor a început în luna septembrie a anului trecut iar abia acum Tribunalul Bucureşti s-a pronunţat. Ca urmare a acestei hotărâri, FCSB deţine palmaresul din 2003 încoace, în timp ce Steaua deţine în acest moment trofeele europene cucerite în anii '80, Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei. 

Clasamentul celor mai titrate echipe din fotbalul românesc (titluri de campioană)

1. Steaua - 21 de titluri
2. Dinamo - 18 titluri
3. Venus Bucureşti - 8 titluri
4. UT Arad, Chinezul Timişoara - 6 titluri
5. CFR Cluj, FCSB - 5 titluri
6. U Craiova, Petrolul, Ripensia - 4 titluri
7. Rapid - 3 titluri

Decizia constituie încă o lovitură pentru finanţatorul FCSB care a pierdut dreptul de folosire al brandului Steaua (nume, logo şi culori) în decembrie 2014. Astfel clubul patronat de Gigi Becali a trebuit să treacă la denumirea FCSB din aprilie 2017. În afara celor două procese, avocatul MApN, a mai deschis unul, cel prin care se cer compensaţii în valoare de 37 de milioane de euro pentru folosirea mărcii în mod ilegal în perioada 2003 - 2014 de către actuala grupare din Liga I. 

Florin Talpan a comentat la PRO X decizia luată de instanţă: "În ultimele săptămâni nu prea am dormit, am aşteptat această decizie importantă pentru viitorul clubului. Chiar dacă vor face recurs problema este că nu vor avea nicio şansă de câştig, dovezile sunt clare. Ştiu că cei de la FCSB vor trage de timp,  acesta este rolul lor" a declarat avocatul MApN. 
 

 

Afla mai multe despre: fcsbcsa steauatalpanpalmares istoric 

viewscnt
Articole similare