Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Cumpărătorul lui Dinamo, la Bucureşti! "Suntem aici acum". Ipostazele în care a fost surprins

BREAKING NEWS | Cumpărătorul lui Dinamo, la Bucureşti! "Suntem aici acum". Ipostazele în care a fost surprinsgalerie foto

Superliga

Comentarii

Preşedintele Abu Dhabi Business Development, Tahnoon Nimer, s-a fotografiat la Bucureşti, în faţa Palatului Parlamentului, dar şi în momentul în care se afla lângă stadionul din "Ştefan cel Mare".

Tahnoon Nimer este şeicul care a afirmat că doreşte să cumpere clubul Dinamo, iar ultimele semnale transmise de acesta îi face să viseze pe fanii dinamovişti. După ce arabii au fost la derby-ul câştigat de Dinamo cu FCSB, scor 2-1, pe Arena Naţională, acum Tahnoon Nimer a revenit la Bucureşti. 

Tahnoon Nimer a venit în Bucureşti. Şeicul a recunoscut că doreşte să cumpere Dinamo de la Ionuţ Negoiţă

Şeicul a publicat câteva poze prin care şi-a anunţat prezenţa în capitala României. Îmbrăcat lejer şi cu o atitudine relaxată, posibilul cumpărător al clubului Dinamo a fotografiat câteva dintre punctele de atracţie din Bucureşti, în viziunea sa. 

Tahnoon Nimer s-a fotografiat în Piaţa Constituţiei, lângă Palatul Parlamentului, anunţând: "Suntem aici acum". Apoi, şeicul a mai publicat o poz de la intrarea pe stadionul din "Ştefan cel Mare", aprinzând imaginaţia fanilor dinamovişti. 

Arabii vor să cumpere Dinamo

Tahnoon Nimer, preşedintele Abu Dhabi Business Development, are peste 60 de companii, relaţii puternice cu diferite guverne, iar în ianuarie a recunoscut în direct la TV că doreşte să cumpere Dinamo Bucureşti!

Patronul Ionuţ Negoiţă a fost înştiinţat printr-o scrisoare oficială de către Grupul Abu Dhabi Business Development, iar acum preşedintele Tahnoon Nimer a susţinut că analizează contractul în urma căruia clubul Dinamo ar putea fi vândut. 

Recent, Abu Dhabi Business Development a cumpărat clubul Charlton, din Championship, în schimbul a 65 de milioane de euro. Acum, la un post TV, Tahnoon Nimer a recunoscut că vrea să cumpere Dinamo: “Suntem pe cale sa achzitionam clubul Dinamo din Romania, in acest moment avem negocieri ale formei finale de contract”, a spus omul de afaceri.

Dinamo s-ar putea vinde prin intermediul omului de afaceri Claudiu Florică. Din scrisoarea trimisă de şeici reiese că gruparea din Ştefan cel Mare ar putea avea acelaşi patronat ca englezii de la Charlton Athletic, una dintre echipele de tradiţie ale fotbalului britanic.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cumparator dinamotahnoon nimerdinamoionut negoitaseic dinamovanzare dinamodinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare