Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Cutremur în Gruia! Ofertă concretă pentru Dan Petrescu: o echipă de Europa League i-a pus pe masă un contract pe doi ani

BREAKING NEWS | Cutremur în Gruia! Ofertă concretă pentru Dan Petrescu: o echipă de Europa League i-a pus pe masă un contract pe doi ani

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (51 de ani) poate pleca de la CFR Cluj. "Bursucul" e dorit de Astana, formaţie din Kazahstan pe care CFR a eliminat-o în primul tur al calificărilor din Liga Campionilor. Agentul său, Nicolae Pârnău, a fost contactat deja de oficiali ai kazahilor, care i-au făcut o ofertă concretă.

Petrescu a luat titlul doi ani la rând cu CFR, a calificat echipa din Gruia în grupele Europa League şi e aproape de primăvara europeană, iar antrenorul ar putea pleca din Gruia. Conform ziare.com, agentul lui SuperDan a fost contactat de conducătorii Astanei, echipa românului Dorin Rotariu. Concret, conform sursei citate, Astana i-a oferit un contract pe doi ani lui Dan Petrescu.

Faptul că Petrescu i-a eliminat pe kazahi din drumul către grupele Ligii Campionilor. CFR a pierdut turul din Kazahstan cu 1-0, dar a câştigat apoi la Cluj, cu 3-1. Sursa citată scrie că Dan Petrescu ar vrea să plece în iarnă de la CFR, sau cel târziu în iarnă, dar doar dacă va primi o ofertă bună din China, Rusia sau de la o formaţie de prim-plan din Europa.

"Bursucul" e de părere că nu poate realiza mai mult decât a făcut până acum la CFR, din cauză că şefii nu doresc să facă mari investiţii în transferuri şi au un plafon salarial care nu va fi depăşit.

Afla mai multe despre: dan petrescuofertacfr cluj 

viewscnt
Articole similare