Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Cutremur pe Camp Nou! Leo Messi îşi negociază plecarea de la FC Barcelona. Ce gigant îl transferă

BREAKING NEWS | Cutremur pe Camp Nou! Leo Messi îşi negociază plecarea de la FC Barcelona. Ce gigant îl transferă

FC Barcelona

Comentarii

Lionel Messi la Manchester City. Cel puţin, aşa sună ultimele informaţii oferite de cei de la Diario Gol.

”Messi ştie că este pe finalul carierei sale şi nu vrea să mai piardă timpul” scrie sursa citată, care confirmă că Messi are puterea de a pleca în orice moment de la Barcelona, la finalul fiecărei stagiuni.

Pleacă Leo Messi de la Barcelona? Spaniolii cred că argentinianul discută cu Manchester City

”Fie Barcelona îşi face un proiect cu adevărat câştigător, cu fotbalişti noi, de top şi cu un antrenor cu nume uriaş, fie Messi îşi face bagajele” mai scrie Diario Gol.

Destinaţia lui Lionel Messi poate fi Manchester City, mai scrie sursa citată: ”Deja negociază cu ei de mai mult timp”. Messi este atras de ideea de a lucra din nou sub comanda lui Pep Guardiola, antrenor pe care l-a declarat deja ”cel mai bun din cariera sa”. În plus, este încântat de posibilitatea de a juca în Premier League, campionat pe care îl consideră cel mai puternic din lume.

Lionel Messi este o adevărată instituţie la FC Barcelona, fiind considerat cel mai important fotbalist din istoria clubului şi unul dintre cei mai mari din toate timpurile.

Ajuns la 32 de ani, Messi a marcat 620 de goluri în 740 de meciuri pentru catalani. Zvonurile care îl dau pe Leo Messi departe de FC Barcelona apar însă aproape în fiecare perioadă de transferuri, dar argentinianul pare legat pe viaţă de gruparea blaugrana. De aceea şi aceste informaţii, par destul de puţin credibile în acest moment.

viewscnt
Articole similare
Ianis Hagi, indragostit pana peste cap de o tanara din Constanta