Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Dan Petrescu a fost dat afară de la CFR Cluj! Campioana României a oficializat plecarea "Bursucului": "Mulţumim!"

BREAKING NEWS | Dan Petrescu a fost dat afară de la CFR Cluj! Campioana României a oficializat plecarea "Bursucului": "Mulţumim!"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (52 de ani) nu mai e antrenorul CFR-ului. "Bursucul" a fost dat afară de la echipă şi Nelu Varga, patronul campioanei, a anunţat numele celui cu care vrea să-l înlocuiască.

Dan Petrescu, dat afară de la CFR Cluj! Antrenorul mai avea un an şi jumătate de contract

UPDATE 14:25 - Acum e OFICIAL! Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj! Cele două părţi au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă.

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Luni, 30 noiembrie 2020

UPDATE 10:05 - Telekom Sport a aflat că la ora 11:00 urmează o şedinţă între şefii de la CFR Cluj. Neluţu Varga, Marian Copilu şi restul conducerii se vor prezenta la şedinţă.


Seria de rezultate proaste, trei înfrângeri la rând pe teren propriu, cu Gaz Metan, UTA şi AS Roma, dar şi eliminarea din Cupa României, 0-1 cu Poli Iaşi (tot în Gruia), au făcut ca Dan Petrescu să fie demis de la CFR Cluj. Deşi iniţial astăzi (n.r. - luni) trebuia să aibă loc o discuţie între părţit pentru a se ajunge la o înţelegere asupra despărţirii, patronul Nelu Varga a luat deja decizia, pe care a şi confirmat-o.

Petrescu nu mai e antrenorul CFR-ului: "Da, e adevărat, ne-am despărţit de domnul Dan Petrescu. Este o decizie definitivă, n-o mai întoarce nici preşedintele României! Îi mulţumim pentru tot! Asta e viaţa… nu ai voie, la ce condiţii avem, să te elimine Poli Iaşi din Cupă!", a spus Nelu Varga, conform Fanatik.

Printre motivele care au dus la despărţirea de Petrescu se numără şi faptul că mai mulţi jucători i-au transmis patronului că acesta a devenit mai rigid la antrenamente.

Adrian Mutu, dorit în Gruia! Selecţionerul naţionalei de tineret e prieten cu patronul Nelu Varga

Nelu Varga a anunţat că se va mişca repede şi va aduce un antrenor la CFR Cluj. Favoritul său e Adrian Mutu, dar e greu de crezut că selecţionerul naţionalei de tineret va lăsa postul de la FRF după ce a calificat naţionala U21 la EURO 2021 şi are posibilitatea să meargă la Jocurile Olimpice. "Vom aduce rapid antrenor… Eu îl vreau pe Mutu, am încredere în Adi… dar vom vedea. Mai multe vom şti mâine, sperăm ca noaptea să fie un sfetnic bun pentru viitorul lui CFR Cluj", a spus Varga, în Fanatik.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujnelu vargaadrian mutuantrenor 

viewscnt
Articole similare