Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Dan Petrescu, dat afară de Kayserispor! Şocul trăit de român după o singură lună la echipă

BREAKING NEWS | Dan Petrescu, dat afară de Kayserispor! Şocul trăit de român după o singură lună la echipă

Stranieri

Comentarii

Un jurnalist din Kayseri, citat de presa turcă, a scris, marţi, că antrenorul Dan Petrescu a fost dat afară de la conducerea tehnică a echipei Kayserispor. De altfel, antrenorul român a fost băgat, luni, în şedinţă de conducere.

UPDATE 21:00 A venit şi anunţul oficial al lui Kayserispor! Dan Petrescu s-a despărţit, oficial, de clubul turc. "Mulţumim, Dan Petrescu! Din motive familiale ale antrenorului nostru Dan Petrescu ne despărţim de comun acord. Dorim să îi mulţumim şi îi urăm succes în carieră", a anunţat Kayserispor. 

Presa din Turcia anunţă: Dan Petrescu a fost dat afară de la Kayserispor!

“Kayserispor, care luptă pentru salvarea de la retrogradare şi cel mai recent a fost învinsă în deplasare de Sivasspor, scor 2-0, a decis să se despartă de tehnicianul român Dan Petrescu. Conform jurnalistului Memduh Borazan, de la presa din Kayseri, conducerea clubului a decis despărţirea de antrenorul român din cauza parcursului slab al echipei”, a scris publicaţia turcă Fanatik.

Purtătorul de cuvânt al clubului, Mustafa Tokgoz, a declarat după meciul cu Sivasspor: "Nu am văzut niciun fotbal pe teren. Nu am reuşit să rezolvăm problema legată de atac. În timpul jocului am avut doar teamă. Vom avea o discuţie detaliată cu antrenorul nostru şi ne vom apleca asupra tuturor problemelor".

La 10 ianuarie, Dan Petrescu a semnat un contract valabil un an şi jumătate, cu posibilitate de prelungire pe încă un sezon, cu Kayserispor. De atunci echipa antrenată de el a înregistrat două victorii, trei remize şi trei înfrângeri.

După 25 de etape, Kayserispor ocupă locul 16, cu 25 de puncte, la egalitate cu Erzurumspor, de pe locul 17, şi la un punct de Istanbul Başakşehir, de pe locul 18, retrogradabil.

Dan Petrescu a fost băgat luni în şedinţă de conducerea lui Kayserispor

Vestea vine la o zi după ce presa ofiţerul de presă al lui Kayserispor a anunţat că Dan Petrescu s-a întâlnit, luni, cu conducerea clubului. În urma ultimei înfrângeri din campionat, antrenorul român a fost chemat de urgenţă de preşedintele clubului: "Mâine (n.r. - luni) vom avea o şedinţă în care vor discuta în detaliu, pentru a trece peste probleme", a anunţat ofiţerul de presă Mustafa Tokgoz. 

Afla mai multe despre: dan petrescudan petrescu kayserispordan petrescute plecarekayserispordan petrescu turcia 

viewscnt
Articole similare