Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Dan Petrescu este OUT de la Jeonbuk! Sud-coreenii s-au săturat de SuperDan şi au luat decizia

BREAKING NEWS | Dan Petrescu este OUT de la Jeonbuk! Sud-coreenii s-au săturat de SuperDan şi au luat decizia
Comentarii

Dan Petrescu nu va mai continua la Jeonbuk din cauza rezultatelor modeste.

Dan Petrescu, demis de Jeonbuk din cauza rezultatelor negative

După 5 meciuri desfăşurate din actuala stagiune a campionatului din Coreea de Sud, echipa pregătită până acum de Dan Petrescu ocupă ultima poziţie. Jeonbuk a strâns doar 3 puncte în cele 5 meciuri, iar oficialii clubului au luat o decizie radicală: demiterea lui Dan Petrescu.

Totuşi, este posibil ca antrenorul român să stea pe bancă şi în weekend pentru meciul cu Gangwon. Decizia nu va fi însă schimbată, iar tehnicianul a fost deja informat că va pleca de la echipă.

„Jeonbuk s-a despărţit de antrenorul Dan Petrescu. Clubul şi antrenorul au căzut de acord pentru rezilierea contractului din cauza rezultatelor extrem de dificile din ultima perioadă.

Am înţeles că mai rămâne doar anunţul oficial din partea clubului aflat în acest moment pe ultimul loc în campionat. Nu doar rezultatele au fost patetice, ci şi atmosfera de la echipă.

Pe măsură ce jocul letargic a continuat, fotbaliştii şi-au pierdut încrederea, iar în cadrul clubului au existat îndoieli cu privire la Dan Petrescu, care nu avea o direcţie clară”, a scris presa din Coreea de Sud.

Afla mai multe despre: dan petrescujeonbukdemitere 

viewscnt
Articole similare