Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Dan Petrescu nu se aştepta la asta! Transferul important a picat: anunţ oficial!

BREAKING NEWS | Dan Petrescu nu se aştepta la asta! Transferul important a picat: anunţ oficial!

CFR Cluj

Comentarii

Kevin Boli (29 de ani) are şanse mici să mai plece de la CFR Cluj. Transferul fundaşului central, aflat pe lista de dorinţe a turcilor de la Samsunspor, a intrat în stand-by şi are şanse mici să se mai realizeze. Vestea este una foarte bună pentru Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, care a pierdut deja mulţi jucători în această vară, după al treilea titlu consecutiv.

Dan Petrescu nu se aştepta la asta. Transferul a picat!

Turcii de la Samsunspor îl doresc pe Kevin Boli de la CFR Cluj şi, zilele trecute, anunţaseră că sunt aproape să bată palma pentru trecea sa în Turcia. Se pare, însă, că situaţia s-a schimbat între timp. Preşedintele formaţiei turce Samsunspor, Yuksel Yildirim, a vorbit din nou despre posibilitatea ca Boli să ajungă la echipa sa şi a spus că transferul a intrat în impas.

Kevin Boli nu şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj şi asta face ca mutarea sa în Turcia să fie greu de realizat. „În acest moment transferul lui Boli este în stand-by, dar pare foarte dificil de realizat, poate chiar imposibil”, a spus Yildirim pentru Samsunhaber.

Dan Petrescu l-a avut sub comandă pe Kevin Boli şi în China, la Guizhou Hengfeng, iar apoi fundaşul a revenit la CFR, după ce "Bursucul" a rupt contractul cu chinezii. Boli a revenit la CFR în luna septembrie 2019, iar în această vară clujenii au plătit clauza de cumpărare definitivă. Boli i-a adus un profit foarte bun CFR-ului, care l-a vândut în China cu 2,5 milioane de euro, iar acum l-a adus înapoi. CFR l-a cumpărat pe Kevin Boli de la Viitorul cu aproximativ 500.000 de euro, în 2017.

  • 45 de meciuri şi 2 goluri are pentru CFR Cluj
  • 1,1 milioane de euro este cota de piaţă a jucătorului.

Dan Petrescu a pierdut şase jucători de la CFR Cluj!

Rareş Ispas, Giedrius Arlauskis, Yacouba Sylla, Jesus Fernandez, George Ţucudean şi Cristian Manea au plecat de la CFR Cluj, după ce şi-au terminat contractele. Pe lângă asta, CFR Cluj a primit o veste proastă şi din partea lui Juan Emmanuel Culio, care a preferat să-şi prelungească actuala înţelgere cu Quilmes, echipă din ţara sa natală, Argentina, pentru încă un an jumătate. Asta deşi Dan Petrescu şi şefii din Gruia îl aşteptau înapoi cu braţele deschise.

Afla mai multe despre: kevin bolidan petrescucfr clujkevin boli dan petrescukevin boli cfr clujkevin boli transfer 

viewscnt
Articole similare