Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Danezii, informaţii oficiale despre starea lui Christian Eriksen: "Am vorbit cu el, starea sa e stabilă. Va rămâne în spital pentru investigaţii!"

BREAKING NEWS | Danezii, informaţii oficiale despre starea lui Christian Eriksen: "Am vorbit cu el, starea sa e stabilă. Va rămâne în spital pentru investigaţii!"
Comentarii

Echipa naţională a Danemarcei a postat, duminică, pe Twitter, un mesaj cu ultimele informaţii despre starea lui Christian Eriksen (29 de ani), fotbalist care a fost la un pas de moarte după ce s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului Danemarca - Finlanda 0-1 de la EURO 2021.

Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Christian Eriksen

Christian Eriksen a traversat un moment de cumpănă al vieţii după ce s-a prăbuşit pe teren, inconştient, şi a fost resuscitat de medici timp de 17 minute. A fost stabilizat în cele din urmă şi transportat la spital, apoi acesta şi-a revenit. Echipa naţională de fotbal a Danemarcei a anunţat, duminică, faptul că starea sa de sănătate e stabilă, dar va rămâne la spital pentru investigaţii amănunţite.

"Ultimele informaţii. În această dimineaţă am vorbit cu Christian Eriksen, care a transmis recunoştinţa sa colegilor. Starea sa de sănătate e stabilă, va rămâne în continuare internat pentru a-i fi efectuate teste amănunţite. Vrem să mulţumim tuturor pentru mesajele de încurajare transmise lui Eriksen, familiie regale din Danemarca şi Anglia, fanilor, jucătorilor şi cluburilor! Încurajem pe toată lumea să trimită mesaje către federaţia daneză, care vor fi transmise mai departe către Chiristian şi familia sa", se arată în mesajul echipei naţionale de fotbal a Danemarcei.

Echipa naţională a Danemarcei şi-a anulat antrenamentele programate duminică şi activităţile media, a anunţat federaţia daneză de fotbal.

Afla mai multe despre: danemarcamesajinformatiieriksenoficial 

viewscnt
Articole similare