Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Dani Alves a semnat. Detalii de ultimă oră despre noul contract al fundaşului brazilian

BREAKING NEWS | Dani Alves a semnat. Detalii de ultimă oră despre noul contract al fundaşului brazilian

PSG

Comentarii

Dani Alves, în ciuda vârstei de 35 de ani, vrea să rămână la cel mai înalt nivel şi, după ce a negociat prelungirea contractului cu PSG în luna februarie, fără niciun rezultat, a semnat, marţi un nou contract.

Brazilianul s-a înţeles, în cele din urmă, cu oficialii campioanei Franţei şi va rămâne pe Parc des Princes încă un sezon, potrivit ESPN, care citează surse din anturajul fotbalistului. Negocierile din urmă cu o lună au picat, aparent, din cauza faptului că jucătorul îşi dorea siguranţă, anume un contract pe încă doi ani. Sursa menţionează însă că Alves a semnat pentru un sezon, cu opţiunea de prelungire pe încă unul. 

Dani Alves, care a mai jucat în cariera lui la Bahia, Sevilla, FC Barcelona şi Juventus, doreşte să participe alături de naţionala Braziliei la Campionatul Mondial din 2022, iar rămânerea la o echipă de top din fotbalul mondial, ca PSG, era obligatorie. 

  • 13 meciuri a jucat Alves în acest sezon de Ligue 1 la PSG şi a reuşit patru assist-uri, dar a primit şi patru cartonaşe galbene
  • 107 selecţii şi 7 goluri are pentru Selecao 

În acest moment, Alves este pe bară din cauza unei accidentări la genunchiul stâng, care l-a făcut să rateze şi prezenţa la echipa naţională din această pauză internaţională. 

Afla mai multe despre: dani alvespsgcontract 

viewscnt
Articole similare