Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Dani Olmo a semnat cu RB Leipzig! Liderul surpriză din Germania a dat lovitura şi l-a tranferat pe "wonderkid-ul" dorit de AC Milan şi Barcelona

BREAKING NEWS | Dani Olmo a semnat cu RB Leipzig! Liderul surpriză din Germania a dat lovitura şi l-a tranferat pe "wonderkid-ul" dorit de AC Milan şi Barcelona

Bundesliga

Comentarii

Dani Olmo (21 de ani) a semnat cu RB Leipzig. Mijlocaşul crescut de FC Barcelona a fost vândut de Dinamo Zagreb la liderul surpriză din Bundesliga. Nemţii au făcut anunţul oficial. Olmo era dorit de AC Milan şi FC Barcelona, care l-ar fi vrut înapoi pe mijlocaşul crescut în La Masia.

Olmo şi-a pus semnătura pe un contract până în 2024 cu RB Leipzig şi va purta numărul 25 la formaţia din Germania.

Crescut la FC Barcelona, Dani Olmo a plecat de la academia formaţiei catalane în 2014, la Dinamo Zagreb, iar formaţia croată l-a vândut acum la Leipzig, deşi spaniolul era dorit de mai multe nume mari din fotbal, precum AC Milan şi chiar FC Barcelona. Catalanii l-ar fi vrut înapoi. Dinamo Zagreb a încasat 30 de milioane de euro pentru Dani Olmo, conform presei internaţionale.

— RB Leipzig (@DieRotenBullen) January 25, 2020

Patru titluri de campion şi trei Cupe ale Croaţiei are Dani Olmo în palmares cu Dinamo Zagreb. Spaniolul a câştigat Europeanul U21, în vara lui 2019, după o finală cu Germania (2-1).

  • 35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Dani Olmo, conform specialiştilor de la transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: dani olmorb leipzigtransfer 

viewscnt
Articole similare