Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Daniel Pancu a fost demis de la Rapid

BREAKING NEWS | Daniel Pancu a fost demis de la Rapid

Liga 2

Comentarii

Daniel Pancu a anunţat plecarea de la Rapid. Cum promovarea în Liga 1 pare să fie în pericol, conducerea a decis să producă un şoc la echipă.

UPDATE | Daniel Pancu a confirmat încetarea contractului cu Rapid!

Rapid a pierdut surprinzător meciul cu CSM Reşiţa, scor 0-1, şi a rămas fără victorie în primele trei meciuri oficiale jucate în acest an. În urma acestui rezultat, fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Daniel Pancu. 

La nici 24 de ore de la şocul suferit în Regie, conducerea pare tentată să-l demită pe tehnicianul care a preluat echipa din Liga 3 şi a promovat-o la începutul acestui sezon. La această, oră cele două părţi negociază, nu s-a semnat nici un act, iar deznodămânul final va fi făcut public la finalul întrevederilor.

În acest moment, Rapid e pe locul şase, cu 37 de puncte, dar diferenţa faţă de locul trei, cel care duce la barajul pentru promovarea în Liga 1, e de doar două puncte. CS Mioveni, locul secund direct promovabil în Liga 1, se află tot la două puncte distanţă. 

Reacţia lui Daniel Pancu după dezastrul cu CSM Reşiţa

"Lucrurile au funcţionat foarte bine, chiar extraordinar până în careul lor de 16 metri, cel puţin în prima repriză a noastră, aş putea spune că e cea mai bună repriză din acest campionat. Din păcate, am întâlnit un portar într-o formă foarte bună, şi noi cu execuţiile, multe şuturi la nivelul braţelor, pe un teren în care mingea alunecă e mult mai indicat să şutăm jos.

După primirea golului mult prea puţină personalitate la jucători, mai erau destule minute de jucat, la Rapid s-au întors rezultate şi în două minute, toate terminate şi mai prost pentru noi, cu acel penalty ratat de Vali Alexandru.

În mod normal, Hlistei era primul pe listă, dar mi-a explicat acum că nu putea să execute din cauza faultului pe care îl suferise şi nu se simţea în stare. Al doilea era Sefer, care probabil la presiune... Vali Alexandru a venit şi şi-a luat responsabilitatea, dar în momentul în care nu eşti trecut pe foaie şi îţi iei responsabilitatea să baţi un penalty, ar trebui să îl baţi mult mai responsabil.

La club e presiune, pe jucători e presiune, pe antrenor e presiune, pe absolut toată lumea. E ciudat să vin după ce am obţinut doar două puncte în trei jocuri şi să spun că în mare parte sunt mulţumit de evoluţia echipei, de modul în care s-au implicat. Când îţi creezi 10 ocazii de gol într-un meci, nu poţi să fii nemulţumit, se întâmplă în fotbal. Am sperat să ne deblocăm astăzi, poate o vom face la Târgu Jiu.

Tot stadionul la un moment dat striga <<Demisia>>, e absolut normal, e un lucru firesc. Mă doare, normal că mă doare, încă o dată mă repet, când echipa joacă, vine până în careul adversarului, de acolo nu reuşim să conretizăm toată munca" , a declarat antrenorul Rapidului, Daniel Pancu.

 

Afla mai multe despre: daniel pancudaniel pancu rapiddaniel pancu plecare rapiddaniel pancu antrenor rapid 

viewscnt
Articole similare