Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Dario Bonetti este antrenorul lui Dinamo! Pe ce perioadă a semnat

BREAKING NEWS | Dario Bonetti este antrenorul lui Dinamo! Pe ce perioadă a semnat

Dinamo București

Comentarii

Dario Bonetti este noul antrenor principal al lui Dinamo şi a semnat o înţelegere valabilă pe un an, cu posibilitate de prelungire pe încă un sezon.

Anunţul a fost făcut chiar de directorul executiv Iuliu Mureşan pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

"De astăzi putem anunţa oficial că am semnat cu Dario Bonetti!"

"Aveam un acord verbal, de astăzi putem anunţa oficial că am semnat cu Dario Bonetti un contract pentru sezonul competiţional 2021-2022, cu drept de prelungire pentru încă un an. Mă bucur că a acceptat să preia echipa în acest moment de reorganizare a clubului. Dario Bonetti este un antrenor foarte iubit de suporteri, cunoaşte spiritul acestui club şi sunt încrezător că va avea din nou rezultate importante la Dinamo", a declarat Iuliu Mureşan.

Bonetti nu a mai antrenat pe nimeni din 2016, când ultima experienţă ca antrenor a avut-o la ASA Târgu Mureş, tot în România. Antrenorul a mai pregătit-o pe Dinamo de două ori şi a adunat în total 41 de partide la cârma echipei din Ştefan cel Mare. De asemenea, clubul care a intrat în insolvenţă în această vară a câştigat două trofee cu Bonetti pe banca tehnică: Cupa României şi Supercupa României, ambele în 2012.

De asemenea, el a pregătit în carieră echipe precum: Sestreze, Dundee FC, Potenza, Sopron, Gallipoli, Juve Stabia, prima reprezentativă a Zambiei, ASA Tg. Mureş şi Dinamo Bucureşti.  

Afla mai multe despre: dinamo-liga 1-bonetti 

viewscnt
Articole similare