Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Darren Cahill este noul antrenor al Simonei Halep: "Welcome back"

BREAKING NEWS | Darren Cahill este noul antrenor al Simonei Halep: "Welcome back"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a anunţat miercuri prin intermediul unei postări pe contul oficial de Instagram că Darren Cahill va fi noul ei antrenor.

"Bună dragilor, am nişte veşti minunate pe care vreau să le împărtăşesc cu voi. După un an în care nu l-am mai avut alături de mine, în echipă, sunt fericită să vă anunţă că Darren revine alături de mine pentru sezonul viitor. Darren, data trecută te-am omorât şi intenţionez să o fac şi acum la fel. Bine ai revenit! De-abia aştept să terminăm ceea ce am început. Ne vedem în curând", a fost o parte din mesajul Simonei, spus în limba engleză, pe contul de Instagram. 

Darren Cahill (53 de ani) a renunţat la colaborarea cu Simona Halep la finalul anului trecut. Halep a început sezonul actual fără antrenor şi a reuşit să ajungă până în finala de la Australian Open. În cele din urmă, fostul lider mondial a apelat la serviciile lui Daniel Dobre, alături de care a câştigat Wimbledon în vară. 

Colaborarea dintre ea şi australian a durat timp de mai mulţi ani şi cel mai înalt punct a fost la Roland Garros, anul trecut, atunci când Halep a reuşit să câştige primul Grand Slam din carieră. Chiar dacă cei doi nu au mai colaborat oficial în acest an, atunci când timpul le-a permis s-au întâlnit, iar Cahill nu a ezitat să îi ofere sfaturi jucătoarei pe care a reuşit să o ducă pe primul loc al clasamentului WTA. 

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare