Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Decizia luată de Zidane care surprinde presa spaniolă! Casemiro şi Valverde sunt vizaţi direct

BREAKING NEWS | Decizia luată de Zidane care surprinde presa spaniolă! Casemiro şi Valverde sunt vizaţi direct

Real Madrid

Comentarii

Cotidianul spaniol El Confidencial anunţă că Real Madrid vrea să aibă la dispoziţie pentru sezonul viitor toţi fotbaliştii extracomunitari pe care îi are în lot.

Decizia îi aparţine antrenorului Zinedine Zidane care a anunţat conducerea clubului că se va baza pe toţi cei 5 jucători extracomunitari pe care îi are la dispoziţie.

Cu toate că brazilianul Rodrygo Goes şi japonezul Takefusa Kubo nu vor face parte din lotul primei echipe la începutul sezonului, Zidane s-a arătat foarte mulţumit de ei şi i-a anunţat deja că vor avea partea lor de protagonism. Din acest motiv, Real Madrid intenţioneaza să demareze discuţiile pentru naţionalizarea fotbaliştilor Casemiro şi Fede Valverde.

Dacă acest lucru se va întâmpla, Real Madrid îl va mai avea ca extracomunitar doar pe Vinicius Junior, iar celelalte două locuri vor fi ocupate de Rodrygo Goes şi Kubo.

Japonezul i-a uimit pe madrileni: ”Poate ajunge Balon de Aur”

Takefusa Kubo a ajuns în această vară la Real Madrid şi a fost privit de presă şi fani drept o mutare strategică, de marketing. Evoluţiile japonezului i-au dat însă pe spate pe oficialii clubului şi pe Zinedine Zidane.

”Seamănă cu Messi!” au concluzionat fanii pe reţelele de socializare, în timp ce coechipierii lui Kubo au fost auziţi la antrenamente vorbind la superlativ despre el: ”Poate ajunge Balon de Aur la ce calităţi are” ar fi spus aceştia conform televiziunii Cuatro.

Kubo are numai 18 ani şi între 2011 şi 2015 a jucat la academia Barcelonei. De altfel, catalanii au încercat să-l transfere din nou în această vară, dar Real Madrid s-a mişcat mult mai repede. Takefusa i-a surprins pe toţi nu doar prin prestaţiile şi calităţile sale, dar şi prin faptul că vorbeşte limba spaniolă perfect.

Afla mai multe despre: zinedine zidane 

viewscnt
Articole similare