Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Decizie de ultimă oră în privinţa El Clasico! Partida s-ar putea muta pe un teren neutru

BREAKING NEWS Decizie de ultimă oră în privinţa El Clasico! Partida s-ar putea muta pe un teren neutru

Real Madrid

Comentarii

Reunire de urgenţă a Federaţiei Spaniole de Fotbal pentru a stabili ce se întâmplă cu El Clasico. Din primele informaţii, există posibilitatea ca meciul să fie amânat şi ulterior reprogramat pe un teren neutru.

Barcelona - Real Madrid, El Clasico, a fost reprogramat pe 18 decembrie, după ce trebuia iniţial să se dispute pe 26 octombrie, însă a fost amânat din cauza crizei din Catalonia. Problema este că meciul are şanse mari să fie amânat încă o dată.

Pe 18 decembrie, aceeaşi dată în care trebuie să se dispute Barcelona - Real Madrid, în direct la Telekom Sport, este programat un protest al grupării Tsunami Democratic. Evenimentul va începe la ora 16:00, ora locală, cu doar patru ore înainte de startul partidei, iar autorităţile din Spania au intrat direct în alertă, mai ales că antedecentele sunt deja unele periculoase.

”Dacă poliţia nu va garanta securitatea oamenilor şi a celor două echipe, partida dintre FC Barcelona şi Real Madrid se poate juca pe teren neutru. Federaţia va amâna jocul şi ar urma să-l reprogrameze pe un teren neutru, foarte posibil chiar fără spectactori” anunţă cei de la El Chiringuito. Aceasta ar fi fost prima concluzie la care au ajuns cei din Federaţia Spaniolă de Fotbal, după discuţiile purtate miercuri.

El Clasico va fi transmis în direct de Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: el clasico 2019real madridfc barcelonael clasicoprimera division 

viewscnt
Articole similare