Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Decizie dură luată de FIFA. Chelsea are interzis la transferuri în următorul sezon

BREAKING NEWS | Decizie dură luată de FIFA. Chelsea are interzis la transferuri în următorul sezon

Chelsea

Comentarii

Chelsea este cea mai nouă victimă a FIFA şi totul se datorează faptului că londonezii au semnat mai mulţi jucători sub vârsta de 18 ani. Decizia luată de forul mondial este una extrem de dură şi ar putea bloca eventuala plecare a lui Eden Hazard.

FIFA a decis vineri ca Chelsea Londra să nu mai aibă dreptul de a semna jucători în următoarele două perioade de transferuri şi totdată clubul a fost amendat cu suma de 600.000 de franci elveţieni. În acelaşi caz a fost amendată şi Federaţia de Fotbal din Anglia cu suma de 510.000 franci elveţieni. Totuşi, clubul londonez poate face recurs la FIFA şi în cazul în care tot este menţinută decizia, englezii pot merge până la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. 

Această decizie poate bloca plecarea lui Eden Hazard. Chiar dacă Chelsea are voie să vândă jucători, va fi extrem de greu să înlocuiască în jucător de calibrul belgianului fără să transfere un alt fotbalist. Contractul lui Hazard expiră în 2020 şi şi-a exprimat în dese rânduri interesul de a juca pentru Real Madrid. 

În acest sens, la Chelsea va ajunge din vară Christian Pulisic, care a semnat în această iarnă, fiind împrumutat pentru restul sezonului la Borussia Dortmund. 

Decizia a fost luată pe baza articolului 19, încălcat de clubul din Premier League. Mai exact, în contractele de la Chelsea au fost găsite nereguli în cazul transferurilor a 29 de fotbalişti minori. FC Barcelona, Real Madrid şi Atletico Madrid sunt alte două echipe care au suferit această pedeapsă în anii trecuţi. 

Afla mai multe despre: chelseafifatransferuri 

viewscnt
Articole similare