Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Denis Drăguş a fost prezentat oficial la Crotone. "Benvenuto, Denis!"

BREAKING NEWS | Denis Drăguş a fost prezentat oficial la Crotone. "Benvenuto, Denis!"

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul român Denis Drăguş a efecutat, luni, vizita medicală alături de Crotone, noul său club, la clinica Villa Stuart din Roma, unde a oferit primele sale cuvinte în italiană, jurnaliştilor aflaţi la faţa locului.

UPDATE | Denis Drăguş a fost prezentat oficial la Crotone, astăzi. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a clubului din Serie A.


Standard Liege a acceptat oferta formaţiei Crotone, nou-promovată în Serie A, pentru fotbalistul român Denis Drăguş. Acesta a fost cedat sub formă de împrumut, iar italienii şi-au păstrat opţiunea unui transfer definitiv la expirarea împrumutului, dacă românul va confirma aşteptările.

Denis Drăguş a fost cumpărat de Standard Liege în vara anului 2019, de la Viitorul Constanţa, pentru 1,8 milioane de euro. Nu a avut parte de prea multe şanse la echipa mare, fiind folosit mai mult la echipa secundă, iar acest lucru nu a fost pe placul atacantului român cu selecţii în naţionala de seniori a României. 

Ajuns, astăzi, la Villa Stuart pentru efectuarea vizitei medicale, Denis Drăguş a declarat, pentru jurnaliştii italieni: "Sunt foarte fericit, sper să ajut echipa să rămână în Serie A. Nu am vorbit cu Stroppa, dar o voi face după vizita medicală. Este un pas uriaş pentru mine. Voi juca într-un campionat de top",

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare