Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Dezvăluire incredibilă: "Dacă nu ne certam, erai tu acolo!" Antrenorul român BLOCAT de Giovani Becali să ajungă la una din marile echipe ale Europei

BREAKING NEWS | Dezvăluire incredibilă: "Dacă nu ne certam, erai tu acolo!" Antrenorul român BLOCAT de Giovani Becali să ajungă la una din marile echipe ale Europei

Fotbal intern

Comentarii

Victor Piţurcă a vorbit la Telekom Sport despre relaţia avută de-a lungul timpului cu Giovani Becali şi a vorbit în premieră despre modul în care fostul agent de jucători i-a blocat drumul spre Galatasaray, echipă care în acel moment deţinea Cupa UEFA, fiind una din cele mai apreciate formaţii de pe continent.

Piţi spune că s-a certat cu Giovani Becali în 1999, mărul discordiei fiind mijlocaşul Nana Falemi, jucător dorit în acel moment de Viorel Păunescu la Steaua.

Relaţiile dintre cei doi s-au răcit după aceste discuţii, iar ulterior Giovani i-a recunoscut în faţă lui Piţi că ar fi ajuns la Galatasaray dacă ar fi rămas prieteni. În schimb, impresarul l-a recomandat pe Mircea Lucescu, tehnician care a cucerit Supercupa Europei în vara lui 2000, iar ulterior a avut un traseu spectaculos în fotbalul internaţional.

"Eu cu Giovani nu m-am certat nu am avut motiv să mă cert atunci (n.r. când a plecat de la echipa naţională, în 1999). A fost vorba despre Falemi. Păunescu fiind preşedinte m-a rugat că voia să îl cunoască pe Falemi şi eu vorbeam cu Falemi că era şi el în vederile mele. Şi i-am zis lui Falemi. El că "nea Piţi, îl am pe Giovani". Da, mă, dar el e prieten cu Păunescu nu te duci să semnezi un contract, omul vrea doar să te cunoască.



Şi Giovani s-a supărat, că de ce am zis eu că e jucătorul lui. Şi eu i-am zis că dacă e jucătorul tău, ce? E proprietatea ta? Vorbeşte cu el. Din momentul ăla nu am mai vorbit. Ăsta a fost motivul.

A venit după meciul cu Portugalia, eram eu cu Păunescu, cel care a murit, Dumnezeu să-l ierte (n.r. Valentin Păunescu), cu Vadim Tudor. El a venit, a dat mâna cu toţi, iar pe mine nu m-a băgat în seamă. Aia e, să fie sănătos! Şi asta a fost.

Şi uite aşa a ajuns Gigi (n.r. Becali) la Steaua. Că dacă nu mă certam eu cu Giovani nu mai ajungea el, era mai greu. Ăsta voia să îl prindă pe Giovani din urmă să fie şi el nume... Să vezi ce mieluşel era atunci.

După, vorbesc eu cu Giovani, (şi îmi zice) dacă nu mă certam cu tine erai tu la Galata, nu mai era Lucescu!

Iordănescu a fost (dorit) prima dată, nu a răspuns, cu mine l-a certat şi l-a sunat pe Lucescu şi s-a dus Lucescu! Şi a avut el parcursul ăsta!
", a declarat Victor Piţurcă la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: becalipiturca,  

viewscnt
Articole similare