Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Dică a anunţat că Man şi Mihăilă nu merg la Euro U21: ”În principiu, asta este decizia noastră” EXCLUSIV

BREAKING NEWS Dică a anunţat că Man şi Mihăilă nu merg la Euro U21: ”În principiu, asta este decizia noastră” EXCLUSIV
Comentarii

La Sport Report, Nicolae Dică a confirmat că Mihăilă şi Man nu vor merge la Euro U21, deşi au fost cei mai importanţi jucători ai naţionalei pregătite de Adrian Mutu

La Telekom Sport, Nicolae Dică a vorbit despre situaţia fotbaliştilor de la Parma, Dennis Man şi Valentin Mihăilă: ”Nu mă aşteptam să joace titular Man pentru că din ce vedeam în Italia, echipele pe care le dau ziariştii de acolo Man nu apărea titular, apărea Mihăilă. M-am bucurat pentru evoluţia lui pentru că am văzut la el mai mult curaj faţă de meciurile anterioare. Am văzut o implicare mai mare în joc, a avut şi acest tupeu pozitiv în joc să vină să primească mingea să dea să plece. Dar îmi pare rău că s-a accidentat că eu cred că asta a fost şi motivul pentru care el a fost scos la pauză. Uşor, uşor i se dă încredere şi el are nevoie de acest lucru. Este un jucător de moral, este un jucător care este şi tânăr şi trebuie să vorbeşti cu el, mereu să îl încurajeze. Eu cred că la Man s-a plătit o sumă foarte mare pe el, este un jucător tânăr şi eu cred că şi antrenorul de la Parma şi cei din conducere vorbesc cu el.” a mărturisit Nicolae Dică la Telekom Sport.

Selecţionerul echipei naţionale U21 a trimis faxurile de principiu pentru şapte jucători care evoluează în afara României, anunţă site-ul Federaţiei Române de Fotbal. Dică a anunţat că vedetele de la U21, Mihăilă şi Man, rămân la naţionala mare. Cei doi lipsesc din lotul anunţat de Mutu la tineret:Păi nu îi vezi acolo...(n.r Silviu Samuilă: dacă sunt pe lista asta înseamnă că nu vor fi la Mutu? Deci nu se duc la campionatul...) Da. În principiu, asta este decizia” a explicat secundul lui Mirel Rădoi, Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Reprezentativa Under 21 a României va participa în perioada 24-30 martie la faza grupelor a Campionatului European U21 din Ungaria şi Slovenia.

Distribuită în grupa A, alături de Ţările de Jos şi Germania, selecţionata României va disputa toate cele trei partide la Budapesta, pe Stadionul Új Bozsik.

  • 6 selecţii şi 5 goluri are Mihăilă la U21
  • 20 de meciuri şi 6 goluri are Dennis Man la U21
  • 6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Valentin Mihăilă
  • 6.5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man

Afla mai multe despre: dennis manvalentin mihăilăadrian mutunicolae dicămirel rădoi 

viewscnt
Articole similare