Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Dinamo a dat lovitura! Pablo Cortacero pune mână pe o sumă importantă de bani. Anunţ de ultimă oră

BREAKING NEWS |  Dinamo a dat lovitura! Pablo Cortacero pune mână pe o sumă importantă de bani. Anunţ de ultimă oră

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Nedelcearu (24 de ani) va pleca de la FC Ufa, anunţul fiind făcut cu o zi înainte de finalul perioadei de transferuri. Din acest motiv, fundaşul nu va putea ajunge la echipa naţională.

Anunţul a fost făcut chiar de către Federaţia Română de Fotbal: 

"Clubul Ufa din Rusia la care este legitimat Ionuţ Nedelcearu a acceptat oferta unui alt club pentru jucătorul român, iar finalul perioadei de transferuri îl reprezintă data de 5 octombrie.

Fundaşul trebuie să efectueze vizita medicală la noul club din afara României şi să semneze, astfel că deplasarea lui din cantonament la noul club şi înapoi ar aduce imposibilitatea de a parcurge protocolul UEFA pentru COVID-19", notează site-ul frf.ro. 

Protocolul UEFA pentru COVID-19

  • Potrivit protocolului UEFA, pentru disputarea partidei cu Islanda este obligatorie efectuarea testării COVID a jucătorilor în MD-3, adică mâine, luni, 5 octombrie. Această testare obligatorie este programată mâine la CNF Mogoşoaia.
  • Obligativitatea testării în MD-3 vine pentru că disputăm partidă în deplasare iar programarea transportului cu charter este marţi după-amiază. În cazul partidelor disputate acasă, testarea poate fi efectuată în MD-1.

Lovitură pentru Dinamo! Ionuţ Nedelcearu pleacă de la FC Ufa

Pe numele lui Nedelcearu a venit în iarnă o ofertă de la Brescia, refuzată însă de FC Ufa, care l-a dorit pe internaţionalul român până în vară. El se află pe radarul lui AS Roma, dar şi al unor cluburi din Anglia. Transferul lui Nedelcearu înseamnă o lovitură şi pentru Dinamo, care va primi 15% din următorul transfer. 

"Sper să ajut echipa prin transferul meu, pentru că atunci va ajunge o sumă de bani şi în contul clubului Dinamo. Sper să se întâmple cât mai repede, ţinând cont şi de Dinamo, că au nevoie de bani, dar şi de viitorul meu, pentru că îmi doresc să fac următorul pas", spunea Nedelcearu în luna aprilie, într-un interviu pentru Telekom Sport. 

3.500.000 de euro este cota lui Ionuţ Nedelcearu

Afla mai multe despre: ionut nedelcearuromania 

viewscnt
Articole similare