Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dinamo pleacă din "Groapă"! Stadionul pe care "câinii" vor juca în noul sezon. Anunţul făcut de conducere

OFICIAL | Dinamo pleacă din "Groapă"! Stadionul pe care "câinii" vor juca în noul sezon. Anunţul făcut de conducere

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a intrat într-o nouă eră odată cu preluarea clubului de către spaniolii conduşi de Pablo Cortacero de la Ionuţ Negoiţă. Ibericii de la conducerea clubului din Ştefan cel Mare au luat o primă decizie importantă. "Câinii" vor juca în noul sezon pe Arena Naţională, nu pe stadionul de casă, cel din Ştefan cel Mare.

UPDATE | Conducerea lui Dinamo anunţă că meciurile echipei din sezonul 2020-2021 vor avea loc pe Arena Naţională. Prima partidă de pe cel mai mare stadion al ţării va fi cea cu Hermannstadt, pe 24 august, de la 21:00, şi va putea fi urmărită pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

"Dinamo Bucureşti pe Arena Naţională în noul sezon competiţional

Bucureşti, 17 august 2020. Noul acţionar majoritar al clubului Dinamo Bucureşti anunţă prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, că meciurile echipei noastre vor fi programate pe Arena Naţională în sezonul competiţional 2020-2021.

Dinamo Bucureşti va juca în prima etapă a noului sezon competiţional cu Hermannstadt, pe teren propriu, partida fiind programată luni, 24 august (ora 21:00), fără spectatori, conform restricţiilor impuse pe fondul pandemiei de Covid-19. 

TOŢI PENTRU DINAMO!", a transmis Dinamo. 


Dimineaţă, Ioan Mărginean a susţinut că e dorit de spanioli în conducerea clubului. Astfel, chiar dacă Dinamo nu va avea un stadion nou, aşa cum s-a întâmplat cu Steaua, Rapid şi cu Arcul de Triumf, roş-albii vor juca pe Arena Naţională, cel mai mare stadion al ţării.

”Domnul Bălănescu a făcut deja cererea ca Dinamo să joace în sezonul 2020 - 2021 pe Arena Naţională”, a declarat Ioan Mărginean, la Pro X.

Ultimul meci jucat ca gazdă de Dinamo pe Arena Naţională a fost în sezonul regulat din Liga 1, 2-1 cu FCSB, pe 16 februarie.

 

Afla mai multe despre: dinamoarena nationalastadionstadion dinamo 

viewscnt
Articole similare