Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Dinamo are un nou finanţator! Când va prelua frâiele clubului din Ştefan cel Mare

BREAKING NEWS | Dinamo are un nou finanţator! Când va prelua frâiele clubului din Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Ionuţ Negoiţă îşi respectă promisiunea faţă de suporterii lui Dinamo. La o lună de la momentul în care a anunţat că echipa va avea un nou finanţator, omul de afaceri a anunţat că negocierile s-au amânat, iar noul proprietar va prelua clubul începând cu 15 septembrie.

Claudiu Florică este principalul candidat să devină noul finanţator al lui Dinamo. În cursa pentru a deveni propietarul roş-albilor s-a aflat şi omul de afaceri băimărean, Horia Sabo. 

"(n.r. Cum aţi trăit această perioadă, acest start de sezon?) Nu mi-a plăcut. Din contră, sunt preocupat. Preocuparea mea cea mai mare este să găsesc o soluţie pentru a ceda ştafeta, clubul Dinamo, la altcineva. Deşi, de ceva vreme, caut soluţii şi nu am reuşit să concretizez acest demers. 

Am promis că într-o lună o să ies din acţionariat. Din păcate, nu a ţinut doar de mine. Au expirat cele 30 de zile. Suntem în discuţii avansate. Cei cu care discutăm ne-au mai cerut o perioadă, au nevoie de mai mult timp, ca să facă o analiză aprofundată asupra documentelor. Noi am livrat la timp toate informaţiile şi toate documentele. Sper să se întâmple cât mai repede. 

Dacă nu şi nu, o să îi chem pe cei din Peluza Cătălin Hâldan ca să le dau clubul lor. Există şi varianta asta. 

(n.r. Vâ gândeaţi că o să ajungeţi în situaţia asta?) Nu. Când am văzut atâţia viteji dinamovişti şi oameni care păreau că trec munţii, când a fost vorba să îşi asume responsabilităţile lui Dinamo, au dispărut în ceaţă.  Păcat pentru clubul acesta că nu există oameni care să facă ceva, cu advărat. Din vorbe, am văzut foarte mulţi.  În realitate, majoritatea îşi vede doar interesul propriu. 

Din păcate, nu sunt oameni dispuşi care să îşi asume. Dar când să îşi asume a conduce cu tot ce înseamnă, dar şi responsabilitatea financiară, dispar. Nu e o treabă uşoară, dar mulţi îşi dau cu părerea ca şi cum ei le ştiu pe toate şi ar fi o treabă foarte simplă. 

(n.r. Domnul Florică a rămas în cursa pentru preluarea lui Dinamo?) Domnul Florică a rămas în cursa pentru preluarea lui Dinamo. Suntem destul de avansaţi.  (n.r. El a cerut alte detalii, alte documente?) Da", a declarat Ionuţ Negoiţă în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Claudiu Florică, cel care este acuzat în dosarul Microsoft de spălare de bani ar vrea să preia 51% din acţiunile clubului şi ar face-o pentru fiul său, un mare pasionat de fotbal. Horia Sabo are şanse reduse după ce ar fi tras de timp în momentul în care i s-a cerut să vireze un avans financiar. El era oricum privit cu suspiciune de Ionuţ Negoiţă.

Afla mai multe despre: negoitafloricadinamofinantator 

viewscnt
Articole similare