Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Dinamo mai pierde un jucător de bază: Nedelecearu pleacă înainte de derby! Detaliile financiare ale afacerii

BREAKING NEWS | Dinamo mai pierde un jucător de bază: Nedelecearu pleacă înainte de derby! Detaliile financiare ale afacerii

Fotbal intern

Comentarii

UPDATE | Din informaţiile Telekom Sport, Dinamo va încasa 700.000 de euro de la Ufa în schimbul fundaşului de 21 de ani. Nedelcearu urmează să facă vizita medicală, iar de mâine va fi la antrenamentele grupării din Rusia.

Nedelcearu urmează să semneze un contract pe trei sezoane, cu drept de prelungire pe încă unul, şi va avea parte de un salariu considerabil mărit faţă de cel încasat la Dinamo. În primul sezon, Nedelcearu va încasa 25.000 de euro lunar, adică 300.000 de euro pe an. Suma lunară va creşte de la an la an cu câte 5000 de euro. Astfel, în ultimul an de contract fundaşul va avea un salariu de 35.000 de euro pe lună. La aceste sume se vor adăuga şi bonusuri importante, în funcţie de performanţe.


Dinamo continuă să-şi vândă jucătorii pe bandă rulantă. După ce s-au despărţit în această iarnă de jucători cu nume importante precum Filip sau Anton, oficialii "câinilor" sunt foarte aproape de a-l ceda şi pe Ionuţ Nedelcearu.

Ocupanta locului 6 din campionatul Rusiei, Ufa, a pregătit o ofertă pentru fundaşul central de  21 de ani, iar Vasile Miriuţă a recunoscut că se va descurca şi fără Nedelcearu în meciurile rămase de disputat în acest sezon. În plus, Ionuţ Negoiţă consideră că antrenorul "câinilor" are la dispoziţie un lot numeros, iar Popescu, revenit în această iarnă de la Voluntari, şi Dudea l-ar putea înlocui fără probleme pe Nedelcearu.

În cazul în care se va înţelege cu oficialii ruşi, fundaşul central va completa o listă bogată a jucătorilor care s-au despărţit în această iarnă de Dinamo: Anton, Filip, Nascimento, Rivaldinho, Oliva sau Costache.

Afla mai multe despre: ionut nedelcearuufanegoitadudeamiriutadinamo 

viewscnt
Articole similare