Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS Dinamo pregăteşte o revenire de senzaţie! Pablo Cortacero mai face un transfer surprinzător

BREAKING NEWS Dinamo pregăteşte o revenire de senzaţie! Pablo Cortacero mai face un transfer surprinzătorgalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Fost jucător la Dinamo şi propus în urmă cu câteva luni în Ştefan cel Mare, Jose Romera este inclus pe lista celor mai interesanţi 30 de jucători liberi de contract.

Dinamo poate redeschide pista Jose Romera, fotbalist care a mai jucat în Ştefan cel Mare şi care actualmente este liber de contract. Cosmin Contra îl are la dispoziţie pe Alejandro Gonzalez ca fundaş lateral dreapta, şi l-a folosit acolo inclusiv pe Deian Sorescu, care este de fapt o improvizaţie, el evoluând de regulă ca mijlocaş dreapta sau chiar aripă. Dinamo îşi poate dubla această poziţie cu încă un fotbalist spaniol, unul care cunoaşte campionatul intern şi care a confirmat la prima sa aventură în România.

Transfer la Dinamo? Jose Romera inclus între cei mai interesanţi 30 de jucători liberi de contract din Spania

In urmă cu câteva zile, fundaşul spaniol a fost inclus de cotidianul AS pe lista celor mai interesanţi 30 de jucători care au rămas liberi de contract alături de Jose Alberto Canas, Ivan Lopez, Itturaspe, Benat Etxebarria, Jonathan Soriano sau Jurado.

Romera nu este doar un jucator care ii place lui Contra, ci si un preferat al suporterilor, care nu au uitat golul inscris de iberic in partida decisiva pentru titlu in fata celor de la FCSB, in mai 2017.

Spaniolul crescut de Levante a jucat timp de două sezoane pentru Dinamo Bucureşti între 2016 şi 2018 şi ar putea reveni pentru a dubla poziţia pe care joacă acum Alexander Gonzalez.

La Voz de Almeria scria de altfel, săptămâna trecută, că jucătorul a fost pus pe liber de gruparea iberică şi că acum îşi caută echipă. Una dintre variante, conform presei spaniole, ar fi chiar Dinamo Bucureşti, dar decizia îi va aparţine cel mai probabil lui Cosmin Contra. Fostul selecţioner este cel care conduce proiectul din postura de manager general şi toate transferurile trec prin viziunea şi experienţa sa.

Jose Romera a mai jucat în cariera sa pentru Levante B, Onda, Gandia, Dukla Praga, Jablonec, Dinamo şi Almeria. El a bifat 57 de meciuri în Ştefan cel Mare şi a marcat un singur gol. Este cotat încă la 475 de mii de euro şi ar mai fi dorit de alte două formaţii din Segunda Division, conform sursei citate mai sus.

Dinamo joacă în direct la Telekom Sport, sâmbătă, contra lui Sepsi

Sepsi Sf. Gheorghe - Dinamo, meci din runda cu numărul opt din Liga 1, se joacă de la ora 21:45, în direct la Telekom Sport 1 şi pe www.telekomsport.ro.

”A fost o săptămână foarte grea, e clar că atmosfera nu este foarte bună după trei înfrângeri la rând. Le-am transmis că trebuie să continuăm să muncim. I-am văzut pe băieţi cum se antrenează şi cum vor să schimbe lucrurile.

Le mulţumesc suporterilor, e clar că apreciază munca pe care o depun la Dinamo. Pentru ei muncim zi de zi, pe ei vrem să-i facem fericiţi. Sunt nefericit că de trei săptămâni nu am reuşit să le dedicăm nicio victorie. Jucătorii sunt afectaţi şi din cauza asta, că nu le putem dedica o victorie", a declarat Cosmin Contra, în cadrul unei conferinţe de presă.

viewscnt
Articole similare
Gica Hagi, primul transfer la Farul! Cine este fostul jucator de la CFR Cluj si FCSB care vine la...