Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Dinamo s-a despărţit deja de un jucător venit în această iarnă: "Asta e viaţa. Eu v-am zis că sunt exigent"

BREAKING NEWS | Dinamo s-a despărţit deja de un jucător venit în această iarnă: "Asta e viaţa. Eu v-am zis că sunt exigent"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo s-a despărţit deja de un jucător venit în această iarnă. Mircea Rednic a confirmat plecarea lui McDermott în conferinţa de presă susţinută înaintea meciului de pe propriul teren cu Chiajna.

Portarul irlandez semnase cu Dinamo la jumătatea lunii ianuarie şi a apucat deja să evolueze în trei partide pentru echipa pregătită de Mircea Rednic.

"Nu ştiu dacă mai avea loc, oricum, nu avea de ce să fie supărat, pentru că a avut toată susţinerea noastră. Eu am cerut un portar, nu un libero. Asta e viaţa, v-am zis, sunt foarte exigent şi nu vreau ca sezonul următor să ne prindă şi să nu fim siguri pe ce am făcut în această perioadă. Nu ne mai iartă nimeni în sezonul următor dacă ratăm play-off-ul" , a declarat Mircea Rednic.

Format la juniorii lui Arsenal Londra, Sean McDermott a fost împrumutat la Leeds United, apoi a făcut pasul, la 19 ani, în campionatul Norvegiei şi a evoluat în cariera de profesionist pentru Sandnes, Start, Ullensaker şi Kristiansund. 106 meciuri a adunat McDermott în competiţiile din Norvegia, 88 în prima ligă, 11 în divizia secundă şi 7 în Cupa Norvegiei, pentru Sandnes, Start, Ullensaker şi Kristiansund.

Pe 25 august 2018, Sean McDermott a fost chemat în premieră la naţionala mare a Irlandei pentru partida de Uefa Nations League cu Ţara Galilor şi amicalul cu Polonia. Nu a apucat să joace vreun minut, dar şi-a declarat intenţiile ca pe viitor să devină numărul 1 pentru naţionala ţării sale. La Dinamo, irlandezul a evoluat în 3 meciuri şi a încasat două goluri.

Afla mai multe despre: dinamorednic 

viewscnt
Articole similare