Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Doliu mare în familia lui Adi Mutu! Mama Briliantului a murit

BREAKING NEWS | Doliu mare în familia lui Adi Mutu! Mama Briliantului a murit

Fotbal intern

Comentarii

Doliu în familia Briliantului, înainte de Crăciun! Mama lui Adrian Mutu a murit!

Rodica, mama lui Adrian Mutu, s-a stins din viaţă la doar 71 de ani. Din informaţiile obţinute de FANATIK, mama lui Adi Mutu s-a luptat cu boală grea de mai mult timp. Vestea tristă a fost dată, în această dimineaţă, de Laura, sora lui Adi Mutu.

”Drum lin către îngeri, MAMA! Îţi mulţumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârşitul zilelor. TE VOI IUBI MEREU, MAMA!”, a scris Laura pe conturile sale de socializare.

Vestea a căzut ca un trăsnet, cu atât mai mult cu cât, acum mai puţin de o lună, Rodica Mutu îşi sărbătorea ziua de naştere. 

Adi Mutu, relaţia specială cu mama lui

„S-a dus la fotbal la 6 ani şi 7 luni, la selecţie, apoi a venit acasă şi m-a certat. `Nu m-au primit că nu mă încadrez la vârstă! De ce m-ai născut în 1979 şi nu în 1978?! Aşa, eram la fotbal acum`, mi-a zis supărat. N-a făcut mai multe năzbâtii decât alţii de vârsta lui, şi-a văzut de fotbal.

 Era îndrăgostit de stadionul din Trivale, acolo îl găseai tot timpul. Bărbatul meu, matematician fiind, ar fi vrut să-l tragă spre carte, spre matematică. Îi zicea să nu păcălească, să aleagă ori fotbalul, ori cartea. Eu am spus să-l lăsăm să facă orice vrea”, a povestit Rodica Mutu, citată de Libertatea.

Părinţii lui Adrian Mutu locuiau de câţiva ani în capitală. Aceştia au vândut tot ce aveau în Piteşti şi s-au mutat la Bucureşti pentru a fi aproape de copiii lor şi de nepoţi.

Adrian Mutu: „Mama e cea mai importantă fiinţă pentru mine!”

”Mama este fiinţa care mi-a dat viaţă, este cea mai importană pentru mine, iar eu o să o ascult întotdeauna, indiferent la ce vârsta, la ce statut, pentru mama mea voi fi întotdeauna un copil”, declara într-un interviu fostul star al naţionalei.

 

Afla mai multe despre: adi muturodica mutubrilliantul 

viewscnt
Articole similare