Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS: Dorin Rotariu a semnat cu AZ Alkmaar: "Putem reuşi lucruri mari împreună"

BREAKING NEWS: Dorin Rotariu a semnat cu AZ Alkmaar: "Putem reuşi lucruri mari împreună"
Comentarii

Atacantul Dorin Rotariu a semnat un contract valabil un sezon cu echipa AZ Alkmaar, care opţiunea de a-l transfera definitiv de la Club Brugge, la finalul sezonului, a anunţat site-ul grupării olandeze.

"Am un sentiment plăcut legat de AZ. Cred că pot reuşi lucruri mari împreună cu echipa, cu acest club şi cu fanii. Sunt o persoană care dă totul pentru a ajuta echipa să câştige şi care munceşte din greu pentru a-şi îndeplini obiectivele", a declarat Rortariu, după semnarea contractului.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Dorin Rotariu a refuzat-o pe FCSB, iar acum poate ajunge la una dintre echipele puternice din Olanda. AZ Alkmaar îl vrea pe mijlocaşul pentru care Club Brugge i-a plătit lui Dinamo 2,2 milioane de euro în urmă cu doi ani. 

Sunt şanse mari ca Dorin Rotariu să joace în Olanda în sezonul următor. Conform celor de la Het Laatste Nieuws, AZ Alkmaar negociază cu belgienii împrumutul mijlocaşului pentru un sezon. Rotariu nu mai este dorit la Club Brugge şi s-a antrenat singur în ultima perioadă. 

În sezonul trecut, Dorin Rotariu a evoluat tot în Belgia, la fosta echipă a lui Mircea Rednic, Mouscron. În stagiunea precedentă, AZ Alkmaar a terminat pe locul al treilea campionatul Olandei.

Afla mai multe despre: rotariuclub bruggeaz alkmaarolanda 

viewscnt
Articole similare