Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Dragoş Săvulescu a fost arestat după ce iubita lui a dat de gol locul în care se afla fostul acţionar al lui Dinamo

BREAKING NEWS | Dragoş Săvulescu a fost arestat după ce iubita lui a dat de gol locul în care se afla fostul acţionar al lui Dinamogalerie foto

Diverse

Comentarii

Dragoş Săvulescu, fost acţionar la Dinamo, a fost reţinut noaptea trecută (n.r. duminică noapte) în insula grecească Mykonos. Omul de afaceri a fost dat de gol de iubita lui Angela Martini, care a postat o imagine pe reţelele de socializare.

Condamnat la 5 ani şi jumătate de închisoare cu executare într-un dosar de corupţie, Dragoş Săvulescu a fugit în ultimii ani de justiţia din România. Fostul acţionar al lui Dinamo s-a mutat în Napoli, acolo unde, printr-o decizie definitivă, pedeapsa i-a fost comutată într-una cu suspendare.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Însă decizia dată de judecătorii Curţii de Apel Napoli era valabilă doar pe teritoriul Italiei. În orice altă ţară europeană s-ar fi activat astfel mandatul de urmărire internaţională. În această perioadă, Săvulescu se afla în Grecia, în insula Mykonos şi a fost dat de iubita lui.

Dragoş Săvulescu a fost arestat în Grecia. Cum l-a dat de gol iubita lui

Fost acţionar la Dinamo, Dragoş Săvulescu a fost găsit vinovat şi condamnat la 5 ani şi jumătate de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa şi Mamaia. Omul de afaceri a fugit din ţară chiar înainte să se pronunţe sentinţa şi s-a stabilit în Italia.

Pe 9 februarie 2019, Dragoş Săvulescu a fost dat în urmărire internaţională, însă Curtea de Apel din Napoli l-a salvat. Judecătorii italieni au decis să-i reducă cu 3 ani pedeapsa pe care o primise în România, în urma unui decret de graţiere emis în 2006.

Săvulescu a rămas astfel cu o pedepasă de 2 ani şi jumătate şi judecătorii de la Curtea de Apel Napoli i-au transformat condamnarea într-una cu suspendare.

Însă, dacă ar fi părăsit teritoriul Italiei, mandatul internaţional de arestare s-ar fi activat imediat. Lucru care s-a şi întâmplat odată cu vizita în Grecia.

Zilele trecute, Angela Martini, iubita lui Dragoş Săvulescu, a postat pe reţelele de socializare o imagine din Mykonos, Grecia.

Fotomodelul de origine albaneză n-a oferit detalii despre locaţia în care se aflau, Marica Pellegrinelli - una dintre prietenele Angelei Martini - a pus eticheta ”Mykonos”.

Potrivit g4media.ro, Dragoş Săvulescu a fost ulterior reţinut în Mykonos, lucru confirmat de Inspectoratul General al Poliţiei Românie: ”În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, Dragoş Săvulescu a fost reţinut, de autorităţile elene, noaptea trecută, în Grecia (Mykonos). Astăzi, acesta urmează a fi prezentat instanţei, pentru confirmarea mandatului european de arestare.”

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dragos savulescu 

viewscnt
Articole similare