Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | După Radu Drăguşin, urmează Horaţiu Moldovan! Portarul lui Rapid este dorit în La Liga

BREAKING NEWS | După Radu Drăguşin, urmează Horaţiu Moldovan! Portarul lui Rapid este dorit în La Liga

Fotbal

Comentarii

Jucătorii români, din nou în atenţia fotbalului ”mare”, care contează cu adevărat la nivel european.

Cotidianul spaniol ”AS” anunţă că Betis Sevilla este gata să-l transfere pe portarul celor de la Rapid, titularul naţionalei României, Horaţiu Moldovan (25 de ani).

Horaţiu Moldovan, dorit de Betis!

Conform spaniolilor, Betis va schimba din temelii în această pauză de iarnă, iar cele mai vizibile modificări vor la portari.

Chilianul Claudiu Bravo va pleca sigur, în timp ce Fran Vieites, al cărui contract va expira în vara lui 2024 (Betis nu doreşte să-l mai păstreze) ar urma să-şi ceară şi el plecarea încă de pe acum.

De asemenea, portarul titular, Rui Silva, este dorit şi el de mai multe formaţii din Europa, iar Betis ar fi dispusă să se despartă de el pentru suma corectă.

  • Rui Silva este cotat la 15.000.000 de euro, conform transfermarkt.de.

Aşadar, ”AS” anunţă că Betis Sevilla vrea să acopere acest post cu Horaţiu Moldovan, cel care are o clauză de reziliere de doar 800.000 de euro. Un chilipir pentru un club de top din Spania, aşa cum este Betis.

În acelaşi timp, Betis se teme de faptul Horaţiu Moldovan ar putea ”exploda” la EURO 2024, din vară, şi va atrage mai mult formaţii. Automat, va fi mult mai greu de achiziţionat atunci.

Ibericii reamintesc că Horaţiu Moldovan este urmărit de mai multe formaţii importante din Europa, precum Basel, Dinamo Zagreb şi Ludogoreţ, formaţii care joacă an de an în grupele cupelor europene.

  • 2.600.000 de euro este cota de piaţă a lui Horaţiu Moldovan, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: betisrui silvabravohoratiu moldovan 

viewscnt
Articole similare