Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | E bătaie pe Răzvan Marin! Este dorit insistent la o echipă din Serie A

BREAKING NEWS | E bătaie pe Răzvan Marin! Este dorit insistent la o echipă din Serie A

Serie A

Comentarii

Răzvan Marin a revenit la Cagliari, clubul care l-a împrumutat în sezonul recent încheiat la Empoli.

BREAKING NEWS | E bătaie pe Răzvan Marin! Este dorit insistent la o echipă din Serie A

Potrivit anunţului făcut de presa italiană săptămâna aceasta, Empoli mai vrea să încerce o dată să obţină acordul celor de la Cagliari pentru un transfer definitiv. 

Clauza de 7 milioane de euro pare prea mare pentru Empoli şi aceştia vor să se pună la masă pentru a negocia fiind interesaţie de serviciile lui Marin. 

  • 8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Marin, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. 

Presa din Italia anunţă că cei de la Empoli nu renunţă şi negociază cu Cagliari pentru semnătura internaţionalului român. 

”Răzvan Marin s-a întors la Cagliari după ce Empoli nu a achitat clauza. Cei de acolo au reţinut 7 milioane de euro ca fiind mulţi, prea mulţi. Dar nu e încă oficial că o să fie un adio definitiv.

Jucătorul a avut momente şi moment sub comanda lui Zanetti, dar antrenorul îl apreciază şi este mulţumit de randamentul său. Empoli trebuie să găsească soluţii la mijlocul terenului, dar şi suma lui Marin trebuie să mai scadă pentru că dacă Cagliari va cere în continuare 7 milioane afacerea nu se va face!”, au scris italienii. 

  • 34 de meciuri, două goluri şi 4 pase de gol a reuşit fotbalistul român în tricoul lui Empoli

Internaţionalul român a fost cumpărat de Cagliari în 2021, de la Ajax, pentru 10 milioane de euro.

Laude pentru Marin în presa din Italia

„Marin a fost unul dintre oamenii cheie din mijlocul lui Zanetti (n.r. – de la Empoli). Atunci când l-a avut la dispoziţie, antrenorul nu a ezitat să îl folosească. Doar de două ori a lipsit Răzvan Marin în întreg campionatul.

Răzvan Marin e un jucător pentru care constanţa este principalul punct forte. O trăsătură aparte care îl transformă într-un jucător de încredere pe tot parcursul sezonului.

În vederea următorului sezon, Răzvan Marin va reveni la Cagliari. O întoarcere apreciată de român, care a avut o relaţie excelentă cu vestiarul „rossoblu”. Răzvan Marin este profilul mijlocaşului care se potriveşte bine jocului practicat de Cagliari.

Are picioare excelente, iar procentul de pase reuşite din sezonul trecut demonstrează asta (84%). Inteligent din punct de vedere tactic (148 de mingi recuperate şi doar 23 pierdute). Şi are inclusiv capacitatea de a marca, într-un campionat dificil şi echilibrat precum Serie A”, notează ziariştii de la Centotrentouno.

 

Afla mai multe despre: răzvan marincagliariempoliserie a 

viewscnt
Articole similare