Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | E gata, au bătut palma! Ronald Koeman va fi noul antrenor al Barcelonei

BREAKING NEWS | E gata, au bătut palma! Ronald Koeman va fi noul antrenor al Barcelonei

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi Ronald Koeman, antrenorul naţionalei Olandei, sunt aproape să bată palma pentru un contract pe doi ani şi fostul fundaş al catalanilor să preia banca tehnică, pe care Quique Setien o va lăsa liberă. Josep Maria Bartomeu, preşedintele Barcelonei, va ţine, luni, o şedinţă de urgenţă în care va anunţa plecarea antrenorului spaniol, adus în ianuarie în locul lui Ernesto Valverde.

UPDATE 15:40 - E gata, au bătut palma! Jurnalistul Moi Llorens de la ESPN anunţă că şefii Barcelonei şi Ronald Koeman s-au înţeles, iar olandezul va fi noul antrenor al Barcelonei.


Mundo Deportivo scrie că Ronald Koeman şi şefii Barcelonei sunt aproape să se înţeleagă şi antrenorul să devină A1 la FC Barcelona. După ce ieri a fost surprins cum pleca de la Barcelona cu un avion privat, al aeroportul El Prat, varianta Koeman la FC Barcelona prinde din ce în ce mai mult contur. Mundo Deportivo scrie că Ronald Koeman e alesul, iar acesta va semnat un contract pe două sezoane cu gruparea catalană. Înţelegerea poate fi prelungită în funcţie de dorinţa preşedintelui Bartomeu.

Astfel, Ronaldo Koeman le-a luat faţa lui Xavi Hernandez şi Mauricio Pochettino, alţi doi antrenori de pe lista lui Josep Maria Bartomeu.

Ronald Koeman, principalul favorit să preia Barcelona!

Duminică, 16 august, toată presa din Spania a scris despre faptul că Ronald Koeman a devenit favorit să fie noul antrenor al lui Leo Messi & Co. Olandezul, chiar dacă are contract cu naţionala Olandei până după Euro 2020, a fost la negocieri şi, mai mult, şi-a anunţat agenţii imobiliari că are nevoie de unul dintre cele două apartamente pe care le deţine în oraş şi în acest moment sunt închiriate. Calităţile de antrenor ale lui Ronald Koeman sunt pe placul şefilor de pe Camp Nou.

Însă, Koeman s-ar putea trezi că trebuie să se descurce fără Leo Messi, cel mai important fotbalist de pe Camp Nou, care i-ar fi anunţat pe şefi, duminică seară, că îşi doreşte să plece de la FC Barcelona după încă o umilinţă în Liga Campionilor, 2-8 cu Bayern în sferturile de finală.

Afla mai multe despre: ronald koemanfc barcelona 

viewscnt
Articole similare