Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | E oficial! Adrian Mihalcea, înlăturat de la Dinamo. Prima reacţie a viitorului antrenor: ”Nu-mi trebuie niciun ban. Accept să fiu plătit doar în momentul în care Dinamo va fi salvată”

BREAKING NEWS | E oficial! Adrian Mihalcea, înlăturat de la Dinamo. Prima reacţie a viitorului antrenor: ”Nu-mi trebuie niciun ban. Accept să fiu plătit doar în momentul în care Dinamo va fi salvată”

Dinamo București

Comentarii

Peluza Cătălin Hîldan a anunţat, luni seara, că oficialii clubului Dinamo au decis înlocuirea actualului staff tehnic.

Astfel, Adrian Mihalcea, care, din informaţiile Telekom Sport, nu a apucat să încaseze niciun ban la Dinamo până în prezent, ar urma să fie demis din funcţia de antrenor. Propunerea pentru înlocuirea lui Adrian Mihalcea este Gigi Mulţescu, care ar urma să fie ajutat de Cornel Ţălnar. De asemenea, Sebastian Moga va fi pus pe liber. El a venit ca secund al lui Eugen Neagoe şi a rămas şi cu Uhrin şi cu Mihalcea, dar nu va continua alături de Mulţescu.

Gigi Mulţescu şi-a dat acordul pentru a reveni în Ştefan cel Mare: ”Nu-mi trebuie niciun ban. Accept să fiu plătit doar în momentul în care Dinamo va fi salvată”.

Florin Bratu, Flavius Stoican şi Viorel Moldovan au fost şi ei pe lista clubului, dar fanii l-au preferat pe Gigi Mulţescu. Mulţescu a fost un adevărat globe-trotter ca antrenor, dar nu a reuşit să câştige niciun trofeu de-a lungul carierei sale, deşi a trecut pe la 20 de echipe. Ultima oară, experimentatul tehnician a antrenat-o pe Petrolul Ploieşti, echipă de care s-a despărţit în iulie 2019. Mulţescu a mai pregătit-o pe Dinamo în trei rânduri: 1990-1991, 2008 şi 2013. Gigi Mulţescu are un CV extrem de bogat, de-a lungul carierei el antrenând peste 20 de echipe.

Adrian Mihalcea a adunat până acum 7 meciuri pe banca tehnică a lui Dinamo. A câştigat un singur meci oficial şi a pierdut alte cinci. Sub comanda sa, Dinamo a marcat 5 goluri şi a primit 11. Singura victorie a fost obţinută pe 5 iulie 2020, la Clinceni. Mihalcea a pierdut de două ori cu FCSB în Cupa României, dar şi partidele cu Viitorul, FC Voluntari, Sepsi. Tehnicianul în vârstă de 44 de ani o lasă pe Dinamo pe loc retrogradabil.

Adrian Mihalcea, înlăturat de la Dinamo. Comunicatul PCH:

"În urma analizei rezultatelor din ultima vreme, ţinând cont şi de situaţia critică din clasament, Clubul Dinamo a decis înlocuirea actualului staff tehnic.

Propunearea înaintată către boardul DDB este un nou staff tehnic, avându-l ca antrenor pe Gigi Mulţescu. Acesta ar urma să fie ajutat de o altă glorie dinamovistă, Cornel Ţălnar.

Consultarea boardului DDB s-a făcut în virtutea unei clauze din memorandumul semnat între FC Dinamo şi ProgramDDB, care prevede obţinerea unui acord din partea DDB înaintea deciziilor majore din cadrul clubului.
Boardul DDB şi-a exprimat acordul în legătură cu schimarea conducerii tehnice, cu condiţia ca din partea conducerii administrative a clubului să existe o asumare totală a deciziei.

Dorim să precizăm că nimic nu este adevărat din toate speculaţiile apărute în presă încă de aseară. Boardul DDB a fost atent la poziţia membrilor DDB şi a suporterilor în general, dar de aici până la a numi un antrenor este cale lungă.
Clubul Dinamo nu a fost preluat de către ProgramDDB şi deocamdată nu are căderea de a decide strategia sau de a impune un antrenor.

Apreciem încrederea voastră faţă de acest Proiect Socios şi răbdarea de a primi comunicările oficiale.

ProgramDDB are dreptul de a fi consultat şi considerăm acest lucru un mare câştig.

Dorim să-i mulţumim lui Adi Mihalcea pentru toată strădania şi pentru faptul că a acceptat să vină la Dinamo într-o situaţie foarte delicată a echipei.
A găsit un lot decimat, format din jucători descurajaţi. Cineva mai sus de poziţia antrenorului va trebui să-şi asume tot procesul de degradare de la echipă.

Ne-am făcut partea ca suporteri, am sprijinit şi încurajat echipa în tot acest timp şi o vom face şi de aici înainte.

Apreciem disponibilitatea lui Gigi Mulţescu de a se implica într-un moment delicat ca acesta.
Se ştie despre el că a salvat şi alte echipe aflate într-o situaţie asemănătoare. Mulţescu este cunoscut ca un antrenor scump. CV-ul său îi permite să aibă astfel de pretenţii.
Răspunsul dat de Gigi Mulţescu în momentul în care a fost întrebat despre salariu, spune multe despre caracterul acestui om: ”Nu-mi trebuie niciun ban. Accept să fiu plătit doar în momentul în care Dinamo va fi salvată.”

Câinilor, avem nevoie să fim puternici şi să putem apăra Dinamo! De aceea vă aşteptăm în ProgramDDB pentru a salva Dinamo împreună.
www.programddb.ro NU MAI STA PE GÂNDURI! Avem atăta treabă de făcut împreună şi momentul ridicării noaste este ACUM!"

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare