Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Echipa Simonei Halep a confirmat! El e noul antrenor "cu normă întreagă" al fostului lider WTA

BREAKING NEWS | Echipa Simonei Halep a confirmat! El e noul antrenor "cu normă întreagă" al fostului lider WTA

Tenis

Comentarii

Simona are antrenor cu normă întreagă. Cei de la WTA Insider anunţă că fostul număr unu mondial a început oficial colaborarea cu Daniel Dobre, cel despre care se credea că o va pregăti pe româncă doar la turneul din Miami.

”Aşa cum a anunţat Ben Rothenberg şi a confirmat staff-ul Simonei Halep, Daniel Dobre va fi antrenorul cu normă întreagă al jucătoarei”, anunţă cei de la WTA Insider pe Twitter.

 

Informaţia cum că Simona ar urma să colaboreze cu Daniel Dobre a fost confirmată pentru Telekom Sport de căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu: ”Se apropie Roland Garros-ul, unde are de apărat puncte. Am înţeles că, săptămâna viitoare, Daniel Dobre ar putea merge să o ajute pe Simona. Ei au mai lucrat împreună, iar eu, personal, îl apreciez foarte mult pe Daniel. Cred că o va ajuta mult în această perioadă de tranziţie. Legat de antrenorul care o pregătea pe Naomi Osaka, aici cred că sunt doar speculaţii. Eu cred că este dificil, mai ales când sunt astfel de antrenori cu cote foarte mari. Să se transfere aşa antrenorul de la numărul 1 la numărul 2 WTA, doar după o săptămână ... Deci eu nu prea cred în astfel de zvonuri. Simona are nevoie de un om echilibrat care să se potrivească temperamentului ei" a explicat Florin Segărceanu.

Simona Halep a postat pe contul ei oficial de Instagram o imagine în care este surprinsă printre alţii, şi alături de Daniel Dobre, cel alături de care va lucra de aici încolo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#frieeeends

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

Daniel Dobre şi Simona Halep au mai colaborat şi în trecut, mai ales în urmă cu cinci ani. Chiar în perioada în care a avut parte de saltul incredibil în clasamentul WTA, în 2014, Simona Halep a fost pregătită de Daniel Dobre.

"Îmi oferă încredere şi lucrăm foarte bine împreună" , declara atunci Simona Halep.

Fost jucător de tenis şi multiplu campion naţional, Daniel Dobre s-a şcolit în antrenorat în Germania, între 1994 şi 2000, la academia lui Gunther Bosch, unul dintre prietenii lui Ion Ţiriac.

George Cosac este de părere că Dobre o va ajuta pe Simona Halep: ”Îl cunosc de când jucam împreună la juniori. Dar, sigur, dacă Simona l-a cerut în staff, înseamnă că o ajută. Din punctul meu de vedere este omul bun la toate. De câte ori e nevoie de el, el răspunde prezent”, a spus George Cosac pentru Telekom Sport.

Simona Halep a încheiat la sfârşitul anului trecut colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill. Halep a mai colaborat cu Cahill pentru scurt timp la Australian Open.

După Australian Open românca a colaborat pentru scurt timp cu belgianul Thierry Van Cleemput. Cei doi s-au despărţit după doar o săptămâne de probă. “Am încercat o săptămână şi s-a terminat. Am decis să punem capăt colaborării, pentru că nu ne potrivim. Este o persoană foarte bună, dar pe teren nu există chimie între noi. Nu ne-am potrivit din punct de vedere al jocului de tenis. Personal, cred că este o persoană foarte de treabă. Suntem prieteni”, a spunea Simona Halep atunci.

Afla mai multe despre: simona haleptenis. wta 

viewscnt
Articole similare