Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Edinson Cavani a semnat pe trei ani cu noua sa echipă! Atacantul uruguayan pleacă de la PSG după şapte ani

BREAKING NEWS | Edinson Cavani a semnat pe trei ani cu noua sa echipă! Atacantul uruguayan pleacă de la PSG după şapte ani

PSG

Comentarii

Edinson Cavani a bătut palma cu Atletico Madrid pentru un contract valabil trei ani, anunţă presa internaţională.

Intrat în ultimele şase luni de contract cu Paris Saint-Germain, atacantul uruguayan a fost liber să negocieze în această iarnă şi a ajuns la un acord cu formaţia antrenată de Diego Simeone.

Echipa lui David Beckham, Inter Miami, dar şi formaţia italiană Internazionale Milano sunt de asemenea interesate de transferul lui Edinson Cavani, însă Gianluca Di Marzio susţine că viitorul uruguayanului a fost deja decis. Reputatul ziarist italian susţine că Edinson Cavani este înţeles cu Atletico Madrid.

Rămâne de văzut dacă transferul lui Cavani se va face încă din această iarnă, caz în care Atletico Madrid ar trebui să plătească o sumă de bani în schimbul uruguayanului, sau în vară, la liber.

Atacantul uruguayan pleacă de la PSG după şapte ani

Ajuns la 32 de ani, Edinson Cavani şi-a pierdut locul de titular la PSG, odată cu venirea lui Mauro Icardi pe Parc des Princes. În acest sezon, uruguayanul a jucat în 11 meciuri în toate competiţiile şi a reuşit trei goluri. Transferat în 2013 de la Napoli, pentru 64,5 milioane de euro, Cavani a reuşit 196 de goluri şi 40 de assist-uri în tricoul campioanei en titre a Franţei, în 290 de meciuri.

  • 25 de milioane de euro este cota lui Cavani, conform Transfermarkt.de
  • 26 de trofee a cucerit Cavani cu PSG
  • 116 selecţii şi 50 de goluri are Cavani la naţionala Uruguayului

Afla mai multe despre: cavani 

viewscnt
Articole similare