Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Emoţii pentru Săpunaru şi Silviu Lung. Un oficial al echipei Kaiseryspor a fost testat pozitiv cu coronavirus

BREAKING NEWS | Emoţii pentru Săpunaru şi Silviu Lung. Un oficial al echipei Kaiseryspor a fost testat pozitiv cu coronavirus
Comentarii

După Florin Andone, care a aflat că antrenorul lui, Fatih Terim are coronavirus, alţi români din Turcia trec prin emoţii. Un memebru al staff-ului administrativ al echipei lor, Kayserispor a fost testat pozitiv.

Clubul la care joacă Silviu Lung Jr şi Cristi Săpunaru a anunţat că au fost testaţi toţi jucătorii, antrenorii şi membri ai staff-ului. Singurul care test care a ieşit pozitiv a fost al unui membru al staff-ului administrativ al clubului.

De asemenea, reprezentanţii echipei au menţionat că vor ieşi public şi vor face anunţuri legate de eventuale noi cazuri. 

Şi Florin Andone se află în situaţia românilor. Luni, pe 23 martie, Fatih Terim anunţa pe contul său de twitter că a fost testat pozitiv. Conform rezultatelor testelor făcute astăzi, rezultatul meu pentru coronvirus a fost pozitiv. Sunt pe mâini bune la spital. Nu vă faceţi griji. Vom comunica din nou cât de curând...", anunţa Terim luni. Cu doar câteva ore înainte, unul dintre vicepreşedinţi şi unul dintre preşedinţi anunţase că e bolnav. 

Cazurile de la clubul Cim-Bom se înmulţesc 

Vineri, încă unul dintre vicepreşedinţii lui Galatasaray, Yusuf Gunay a scris pe Twitter că a fost testat pozitiv. "Din păcate, testul meu COVID-19 s-a dovedit a fi pozitiv, starea mea generală este bună, iar tratamentul meu continuă. Îmi exprim recunoştinţa tuturor prietenilor mei care şi-au exprimat urările de bine", a scris Gunay. 

Clubul Fenerbahce este însă cel mai afectat. Patru persoane sunt infectate: un jucător, doi membri ai staff-ului tehnic şi un membru al staff-ului administrativ. 

Campionatul turc a fost ultimul aflat în desfăşurare care şi-a întrerupt activitatea. Ultimul meci s-a disputat pe 17 martie, între Goztepe şi Rizespor. 

Afla mai multe despre: coronavvirusturciasapunarusilviu lung 

viewscnt
Articole similare