Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Epoca Messi s-a încheiat!! Barcelona a bătut palma cu un super star care îl va înlocui pe Leo: ”Există acord!”

BREAKING NEWS Epoca Messi s-a încheiat!! Barcelona a bătut palma cu un super star care îl va înlocui pe Leo: ”Există acord!”galerie foto

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi are şanse mari să plece de la Barcelona, scrie presa catalană. Koeman l-a ales pe cel care îl va înlocui pe argentinian.

În ultimele zile, presa de casă a catalanilor a vehiculat numele lui Joao Felix sau Kevin de Bruyne drept posibili înlocuitori ai lui Leo Messi la FC Barcelona.

În realitate, Barcelona are un singur nume pe lista înlocuitorilor, anunţă presa din Catalunia. Se pare că cel care l-ar înlocui pe Messi pe Camp Nou, în eventualitatea în care argentinianul va decide că este într-adevăr momentul să plece, este nimeni altul decât Neymar.

”Există acord între vestiar şi conducere! Toţi cred că Neymar este singurul care poate să-l înlocuiască pe Messi” susţine jurnalistul Jota Jordi. ”Barca a bătut de mult palma cu Neymar, dar lipseşte acordul lui PSG” susţine un alt jurnalist apropiat de clubul catalan.

Brazilianul a plecat cu scandal de pe Camp Nou şi a ales PSG, care a plătit 222 de milioane de euro pentru transferul său.

După un proces intentat Barcelonei şi nemulţumirile exprimate în public, Neymar este gata să revină la formaţia blaugrana. Koeman îl vrea, vestiarul îl consideră un fotbalist de top şi un posibil lider, iar conducerea vrea să-şi spele păcatele după ce l-a scăpat prea uşor printre degete pe brazilian.

Şi fanii Barcelonei cred că Neymar este cel mai potrivit. Într-un sondaj realizat de MARCA, Neymar Jr a strâns cele mai multe voturi din partea suporterilor, care au fost întrebaţi cine este înlocuitorul ideal pentru Leo Messi, în cazul în care argentinianul pleacă de pe Camp Nou.

Lionel Messi nu mai vrea să audă de Barcelona. Decizie radicală luată de starul argentinian

Lionel Messi i-a informat pe oficialii clubului Barcelona că vrea să plece de la echipă şi starul argentinian îşi menţine această decizie, în ciuda presiunilor făcute de preşedintele Josep Maria Bartomeu.

Potrivit presei spaniole, Lionel Messi nu va face duminică testul pentru coronavirus, obligatoriu pentru echipele din Spania înainte de reluarea antrenamentelor.

Astfel, decizia lui Messi de a pleca de la echipă rămâne în picioare. Cele mai mari şanse de a îl transfera pe Messi o are Manchester City, însă Barca vrea ca echipa care îl doreşte pe decar să plătească clauza de 700 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: neymarmessi 

viewscnt
Articole similare