Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Eric de Oliveira s-a despărţit de Viitorul. Anunţul-ŞOC care vine de la Mediaş

BREAKING NEWS | Eric de Oliveira s-a despărţit de Viitorul. Anunţul-ŞOC care vine de la Mediaş

Farul Constanța

Comentarii

Mijlocaşul Eric de Oliveira se va despărţi de Viitorul după meciul cu Gaz Metan Mediaş.

Din informaţiile Telekom Sport, anunţul oficial ar urma să fie făcut la finalul meciului pe care Viitorul îl joacă vineri seară, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş.

Mijlocaşul brazilian, cel mai bun marcator din istoria Ligii 1, nu face parte din lotul pentru partida de vineri, dar este prezent la Mediaş, acolo unde Viitorul o întâlneşte chiar pe echipa care l-a adus pe Eric în România.

Eric voia titlul cu Viitorul, acum două zile

Vestea este una surprinzătoare, în contextul în care, marţi, Eric declara că vrea să câştige titlul cu Viitorul. Eric s-a accidentat din nou, dar, în urmă cu doar două zile, spera că va juca în 2020, tot pentru Viitorul, alături de care îşi dorea câştigarea titlului: "Jumătate de an fericită, jumătate nefericită. Am avut mai multe accidentări una după alta şi am stat mai mult. Din păcate, nu am putut să revin acum pentru ultimul meci, dar voi fi pregătit mai mult pentru următorul an. M-ar fi ajutat mult dacă stăteam în Brazilia, alături de prieteni, alături de mama mea. De doi ani nu am mai mers acasă şi nici anul ăsta nu o să merg. Acolo eu îmi încarc bateriile, energia. Asta e! Am un câştig că rămân în România şi o să muncesc foarte mult zilele astea. Sper să revin în forma pe care am avut-o la începutul sezonului.

Îmi doresc să devin campion al României. De ce nu? E încă devreme. În primul rând să intrăm în playoff şi, dacă putem să dăm tot, de ce nu!?

Nu este un câştigător deocamdată. Toată lumea are şanse. Ştiţi cum e la playoff, se înjumătăşesc punctele şi toată lumea o să aibă şanse. Într-adevăr, campionatul în acest an e mai dificil ca anul trecut, pentru că echipele acum pur şi simplu joacă un fotbal extraordinar. E adevărat că CFR e favorită, iar noi trebuie să muncim", a declarat brazilianul.

Eric de Oliveira s-a despărţit de Viitorul

Eric a ajuns în fotbalul românesc în 2007, iar de atunci a marcat 64 de goluri în Liga 1. Eric împarte cu un alt brazilian, fostul atacant al Vasluiului, Wesley, primul loc în topul marcatorilor străini din istoria Ligii 1.

Ajuns la 34 de ani, Eric revenise la Viitorul în ianuarie anul acesta, după un an petrecut în Qatar, la Al Markhiya Sports Club.

Afla mai multe despre: viitorul 

viewscnt
Articole similare